Spännande saker på G!

Veckan har sprungit fram! Ändå trodde jag det var torsdag i tisdags, och igår -onsdag- trodde jag det var fredag xD hahah. 

I måndags drog vi igång RC- träningen! Det kändes superbra! Och jag har varit grymt taggad över att träna mer på det! 
Har dock inte blivit av, men nu ikväll körde vi ett litet pass! Känns bra :D och vi får till ngr fina träffar. Det märks att han förstått att man ska springa på plankan, men detaljerna har han inte riktigt förstått än. Ibland skuttar han liksom över, ibland springer han fint över, och ibland travar han över xD travandet kmr mest efter jag avbrutit honom från att ta belöningen, vilket jag iaf tkr visar att han funderar lite. Typ "är detta rätt då..?" ;p Men ja, efter 2 pass är vi taggade inför RC! :D Blir förhoppningsvis RC-träning både imorrn och på lördag! :) 


Igår var jag på arbetsintervju! :O har ju funderat ett tag på om man ska göra ngt annat så har sökt lite jobb, och fick svar och poff så var jag på intervju! xD Det är på ett städföretag, och visst städning kanske inte är drömjobbet ;) men det låter som om jag skulle passa in hos dem! Som om dem har roligt på jobbet och jag tror att det kan bli hur bra som helst! Intervjun gick iaf superbra, det kändes väldigt bra och jag är taggad på att prova på ngt nytt! :) Är tjänstledig från dagis nästa vecka, så ska provjobba då! Spännande! Men grymt läskigt! Hahah x) 
Får väl se hur det går och vad som sker. 

Tränade lite lydnad med en tjej som heter Sofia igår efter jobbet. Vi var på fotbollsplanen ganska nära mitt jobb, och förutom att det var hur blött som helst så var det en väldigt trevlig träning! :) Sofia har även tränat lite budföring med sin hund -Xtra- så vi testade det lite med Morf. Han var en naturbegåvning! ;) Var dock roligast att springa till Sofia xD haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0