Gott nytt år!

Nytt år och jag går in i det med en positiv inställning och lite jävlar anamma! 

Nyår firades tsm med familjen och lite släkt från norrland samt Tebbs plus Lisa som kom till oss senare! 
Spenderade dagen åt fyrverkeriförsäljning (ingen behöver kommentera detta då jag inte pallar tjafs. Ja jag säljer fyrverkerier och ja jag tkr det är fint och ja jag tkr samtidigt det är hemskt för alla djuren). 

Sålde även fyrverkerier i onsdags, så två hela dagar blev det. Kul men slitsamt. Man går upp tidigt och det är långa dagar. I onsdags somnade jag förvisso ganska tidigt, men man är inte alls van vid den typen av arbete så kroppen är mör. I onsdags jobbade jag med mamma, farmor och en kille, men sen på torsdagen blev jag förflyttad till solna och fick jobba med brur min! :) vi hade en lagom lugn dag, förutom sista två timmarna då vi knappt hade ngt kvar och bara väntade på att bli hämtade av ngn x) var väldigt segt jao! 
När vi väl blev hämtade så skulle vi själva köra skåpbilen (eller vad fan det nu räknas som) med alla saker till lagret. Parkeringsbromsen var dock i och så fort vi körde så pep biljäveln.. vi fick ringa för att få hjälp då ingen av oss kört en sån bil innan och när pipet äntligen försvann så gick resten av resan till lagret bra ;) 
Väl på lagret så skulle vi packa ur alla bilarna, och dem tog ju aldrig slut. Trodde vi packade ur den sista men så kom det två till. Trodde vi var klara efter dem men nej då stod det en inne som inte var urpackad.. XD Trodde vi var klara efter den.. Men nej då kom det en till x'D hahah. 
Sen vare iaf klart och vi åkte 5 pers i 4 olika bilar till macken för att lämna skåpbilarna. Ngr bilar var redan lämnade och efter att vi fick vända om på vägen till macken för att pappa skulle betala dem för pengar dem lagt ut så kom vi äntligen fram. Jag fick köra alphan så vi hade ngn bil att åka därifrån med ;) hahah. 

Tror vi var hemma typ 22 ngt, så blev till att snabbduscha och sen äta supergod mat som syster fixat! :) 

Hundarna var oberörda, Morf är inte skotträdd och har inte haft problem tidigare är så kände ingen direkt oro över det. (Även om det kan ändras) Det var Zombies första nyår och han brydde sig ingenting om ljudet utifrån. Vid tolvslaget var jag, syster och Tebbs inne med hundarna. Dem fick varsitt gott ben lagom till det och låg oberörda och mumsade på dessa, medan vi stod i fönstret och tittade på fyrverkerierna med varsitt glas med bål i handen och hög musik ekandes i lägenheten ;) 

Det blev lite lekar och spel sen, även om alla bara var med på första leken. Senare var det bara vi ungdomar som spelade och resten gick hem eller la sig och däcka xD ja alla var vi väldigt trötta efter att ha sålt fyrverkerier i 2-4 dagar! Långa dagar äre det. Vi höll ändå ut länge, och kl 4 låg jag i sängen och släckte ljuset. Ett mysigt nyår blev det! 

Ska försöka fixa årssummering i både text och bilder senare idag! Jao samt ett inlägg med mitt och Morfs första tävlingsår! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0