Året 2015

Januari
Började året med att kastrera Morf. Passade Tussan och hade även Oliver från dagis hemma hos mig en helg! Syster fyllde 19 och vi firade det med tårta hos föräldrarna och sen hemmafest på helgen. 
Fick låna en kamera av Sean och fotade dagishundarna och Morf en hel del! 
Syster åkte till Australien så jag och brur gick ut med henne dagen innan. Vi skulle bara ta ngn cider eller så.. Men ja vi var hemma vid 4 x'D 
Tränade även en hel del lydnad med hunden min :) 

Februari
Tränade lydnad och agility med hunden. Anmälde mig till mina första tävlingar och tränade på inför det. Jag och mamma var sjuka samtidigt så vi såg massa filmer tsm och åt onyttigheter ;p Köpte en ny dator då min dator (som egentligen var brurs dator) dog i slutet av januari. 
Pajade bilen då jag körde in i en kant eller räcke eller vad fan det nu var i garaget i vällingby. 
Köpte en egen kamera billigt av Sean så han fick tillbaka sin. 
Vi tog en aslång promenad på 2 mil på jobbet!! Var ute från 10 till 14 ;D 

Mars
Gick kurs i linförighet där vi fick en hel del bra tips på fortsatt träning. Tävlade min första agilityträning, inofficiell tunnelklass. Var sjukt nervös och trodde jag skulle glömma banan, men det gick grymt bra! Vi kom på en andra plats! Vår absolut första tävling! Var så sjukt glad! :D 
Tränade massa lydnad och agility! 
Tävlade min första lydnadstävling där vi fick ett 1a pris och kom på en 2a plats!! Så jävla bra! :D 
Syster flyttade in hos mig! 

April
Massa agility och lydnadsträning! Tebbs kom hit och var social<3 
Vi tävlade inofficiellt i nynäs där vi diskade oss i båda loppen då jag hoppade slalomet på båda. Ja plus att jag tog om gungan i agilityloppet. 
Var på fotboll med pappa, första hemmamatchen för AIK för säsongen där vi tsm med brur även gick för att ta emot bussen med alla spelare! 
Åkte till norrland tsm med brur och Sara X2! Jao samt Morf ;) vi överraskade farmor som inte visste att vi skulle komma, och hade supermysiga dagar i norrland! 
Tävlade lydnad i haninge och fick ett 1a pris! :D inte lika bra som vår första tävling, men jag var helt klart nöjd med vår tävlingsinsatt! 
Gick privatkurs för Annica Aller och fick superbra tips på inlärning av slalomet som vi haft så svårt för! Vi gick med i träningsgruppen i kista -TG1 (träningsgrupp1- och blev därmed upptagna varje måndag efter det med agilityträning :D ngt av det bästa jag gjort var att gå med i träningsgruppen<3 
Våra tävlingsresultat vi skrapat ihop skrevs ut på Morfs kennels hemsida! Ngt jag haft som en dröm länge! 
Vi tävlade vår första officiella agilitytävling, i nacka där vi för första gången körde slalomet på tävling! Förvisso på 3e försöket, men ändå ;) sen att vi diska oss är en annan sak, jag var ändå väldigt nöjd! :) 
Mamma och pappa flyttade.

Maj
Syster och jag passade Enzo ett tag. Firade valborg hos Ronja med magicspelande :) 
Tävlade inofficiellt i kista där Morf -utöver en del strul och att vi diskade oss- klarade första loppet ganska bra, men sen inte höll alls för ett andra lopp. 
Malin som också va där och tävla kom iaf 3a på ena loppet och vann det andra! :D så duktiga! 
Tesso var hundvakt till Morf och hade med han till Bollnäs då jag skulle på systers studentkryssning! 
Passade Maiden i typ 2 veckor och tränade lite agility med henne också! :) jag och syster tvättade bilen hos mormor. 
Vi hade öppet på dagis en klämdag. Hade 9 hundar och då syster ville joina mig och Tesso så hade vi 3 hundar var x'D Vi tog färjan över till djurgården och promenerade där för att sen ta färjan tillbaka ;) 
Officiell tävling i kista där vi för första gången nollade ett lopp! :D 
Tävlade vår 3e lydnadstävling men missade ett 1a pris med ynkliga 8 poäng! Segt, men så kan det va. 
Tränade massa, både lydnad och agility ;) 
Såg på Eurovision song contest med Malin och skrek så fort Måns fick en 10a eller 12a! ;D 
Gick med i en träningsgrupp för lydnad! 
Elitloppshelgen var liksom alltid bra men hade väldigt växlande väder.

Juni
Syster tog studenten och det blev en heldag mef utspring, studentmottagning och sen utgång på kvällen! 
Åkte till Turkiet i en vecka tsm med Tesso! Badade, solade, åt god mat och hade det allmänt bra! :) Syster var hundvakt till Morf under tiden! 
Firade midsommar med Malin och Pelle! 
Gick en två dagarskurs lydnad och tränade en hel del lydnad samt agility. 
Zombie föddes! 

Juli
Agilitykurs i stora skuggan! Bodde på söder i två veckor medans jag passade Nova. Superskönt att ha så nära till jobbet ;) Grillkväll för att fira brur hos Ronja där vi spelade massa magic och åt tårta! 
Hälsade på Zombie och hade valpmys<3 
Hälsade på en korthårig colliekennel. 
Sara passade Elliot som blev jättedålig och fick åka in till veterinären. Han klarade sig inte :(</3  Tog bilen och åkte till kennelträff i hofors tsm med syster! Superkul att se så många minisar :) 
Gick spontant på bio med Ronja en vardagskväll och efteråt åkte vi till brur för att spontant spela lite magic! 

Augusti
Åkte till kolmården med syster, brur och pappa! Supermysig dag med härligt väder :) 
Hälsade på Zombies kennel igen, han var 8 veckor och vi skulle hämta han till helgen. Men samma dag vi skulle hämta honom så skulle mamma åka till grekland, så hon ville se han innan :) hade semester i 2 veckor och började semestern med att åka med syster och hämta hem Zombie! 
Åkte till norrland tsm med Ronja och Morf. Supermysigt att bara va där uppe! 
Tävlade lydnad i vällingby och gjorde vår finaste tävling ever! Vi fick ett 1a pris med 184,5 poäng och kom dessutom på 1a plats :D Vi fick därmed vårt efterlängtade LP1! Så jävla nice :D 
Tävlade agility i haninge där vi på 3 lopp nollade alla!! :D kom 4a i båda hopploppen, precis under pinne ;p men sen i agilityloppet så kom vi 3a och fick vår allra första pinne!! :D 
Tävlade agility i nynäs, 4 lopp där vi gick runt alla felfritt!!! Så jävla bra :D Vi var dock för långsamma på hopploppen, så kom såklart precis under pinne på båda x'D Verkar va vår grej när det gäller hopploppen ;) hahah. I agilityloppen var vi enda felfria ekipaget i båda loppen! Så två vinster med pinne!! :D Kunde därmed välja att gå upp i klass 2 i agilityklass om jag ville! Men valde att vänta tills vi skulle bli klara med hoppklassen :) 

September
Började månaden med att smälla i lilltån så jag haltade fram i flera dagar. Började träna lite freestyle och självklart agility ;) 
Passade Ru en natt, och det gick så bra så! Morf fyllde 2 år och hade kalas hemma ;) Zombie, Inna och Nino! Firade mamma och mig samtidigt hos föräldrarna, men sen firades även jag och Ronja tsm med utgång! :D
Mamma fixade tårta till mig på födelsedagen och pappa körde hem den till mig<3 fick senare en Minion-tårta av syster som jag inte ville äta upp xD<3 fast gjorde det ändå ;) 
Tävlade agility i uppsala där vi vann hoppklassen och därmed fick vår första pinne i hoppklass! I agilityloppet fick vi 5 fel på slalomet då Morf kom in lite för fort i det och därmed råka missa en port x) var iaf supernöjd med båda våra lopp! 
Både lydnaden och agilityn kändes superbra och jag började en kurs i agility för Josefine med tävlingsinriktning! 
Festade på Maries landställe och var lagom bakis dagen efter, men körde hemmafest då med vanliga folket ;) 

Oktober
Privatkurs för Annica Aller och fortsatte tävlingskursen för Josefine! Var funktionär en hel dag på en klass 2 tävling i kista! Tävlade i vaxholm där jag i första loppet sprang in i ett hinder och diskade oss, och i andra loppet tog om gungan och diskade oss x') hahah, kan inte gå bra jämt! Var annars bra känsla i båda loppen :) 
Tävlade i haninge och lyckades ta en andra pinne i hoppklass! :D i agilityloppet fick vi 5 fel på grund av lite tunnelstrul. 
Morf fick träffa Malins får, och dem var väldigt spännande! 
Tävlade inofficiellt i haninge hundhall, rosa cupen, där vi med två felfria lopp vann mediumklassen! :D 
Morf lämnades hemma ensam 4 timmar då jag och brur var ute och åt och sen gick på bio! Längsta han varit ensam och det var inga problem! Åkte på kurs i täby för Eva Marie och Linda! Så jävla bra agilitykurs :D tränade lydnad och agility och började lägga på störningar i slalomet! 

November
Åkte till norrland med mamma<3 syster och Cicci var redan där uppe så vi hade det mys med skogspromenader med hundarna och slappande! 
Skulle hämta pappa i stan med körde fel xD Skulle ha tävlat agility i Åtvidaberg men Morf var jättedålig i magen. Spydde och bajsade inne flera gånger natten till tävlingen så fick hoppa den. 
Var allmänt otaggad på lydnaden. 
Tävlade inofficiellt i upplands väsby, DM där jag endast hann med ett lopp. Glömde bort banan i en halv sekund och diskade oss på näst sista hindret x'D hahah. 
Åkte vidare till Haninge för kurs men hittade inte dit och med världens huvudvärk på det så gav jag upp. Åkte hem och powernapade för sen vare hemmafest ;) hahah. 
Jag och syster köpte en frys på elgiganten, så nu har vi plats för hundmat samt mer mat till oss xD 
Var på Sweden international horseshow med Malin! Fick det i födelsedagspresent och hade ingen aning om vad det var ;) supermysigt<3 

December
Började året med att åka till sundsvall med Annie och hennes son William för att tävla agility 2 dagar!! :D 3 agilitylopp på lördagen där jag nollade alla och fick pinne i alla! :D sjukt! 
3 hopplopp på söndagen där jag nollade 2 av dem. Lyckades ta vår tredje pinne i hopp på första loppet! :D testade en sak i andra som faila och därmed gav oss massa fel, och hamna sen precis under pinne i det sista loppet x) så sjukt rolig helg!!
Återfick motivation till lydnaden igen och det blev lite träning! 
Hundmässan<3 där jag spenderade lördagen åt att köpa saker och gå runt och titta på typ allt, för att sen spendera hela söndagen som funktionär på agilitytävlingen då vår klubb höll i den! :) grymt roligt var det! 
Bytte julklappar med kollegorna på jobbet, jag fick bästa presenten!! En minion!! :D<3 gossedjur typ. Så jävla söt! Målade trappen ner till dagiset och gick sen på julledighet och åkte hem till Malin för att bara va och mysa framför en film! 
Julen firades med familjen och släkten hos föräldrarna! Traditionell frukost, sällskapsspelande, promenad med hundarna och så god mat, kalle anka och ja julklappsöppnande ;) 
Lånade bilen dagarna efter, åkte till skogen med hundarna flera dagar i rad! Lyckades pressa in att träna med Ina, träffa Christina och träffa Hannah på dem dagarna! :D supermysigt! Och ja, jag måste skaffa en egen bil!! dyrt ja, men sån frihet :) 
Tränade agility i ridhus och så fick vi snö :D 
Lugna och sköna dagar på jobbet i mellandagarna, och så två dagars säljande av fyrverkerier. Tebbs kom hit dagen innan nyår och firade in nya året med oss! Vi firade nyår hos mamma och pappa, hela familjen plus lite annat folk och lite släkt, med supergod mat som syster gjort! Blev lite drickspel men dem flesta däckade fort ;) Vi ungdomar höll oss dock vakna längre än jag trodde, så kl 4 la jag mig i sängen för att sova. Ganska nöjd över nyår, enda som saknades var lite kortspel! 
------------------------------------------------

Ett fullspäckat år med massa tävlingar med mestadels bra resultat! Det är ungefär så jag vill att det kommande året också ska se ut. 
Umgås med kompisar -gärna ännu mer än jag gjort i år, träna och tävla med hunden, gärna skaffa egen bil och sen på ngt sätt ta reda på hur jag vill göra på jobbfronten. 
Ja och så ska jag börja träna. För agilityns skull ;) jag vill få bättre kondis och mer ork, för jag vill verkligen satsa på agilityn! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0