En annan värld

Två dagar vi varit i norrland. Två dagar som snarare känns mer som det dubbla. Tiden står still här, och det finns inga måsten. Man gör det man har lust till! 
 
I söndags sprang jag och syster en sväng med hundarna och vi spelade massa kort med mamma och farmor! Men så mkt mer än det gjorde vi inte. Vädret var trist och första dagen här uppe är man alltid lite seg. 
 
Idag åkte vi till stan, och snälla PA var kvar hemma med alla hundarna :) Hela dagen försvann till stadstrippen - blir lätt så när det tar typ 1,5 timme dit enkel resa ;D hahah. 
Vi handlade på cervera (Sara fick en försenad födelsedagspresent av farmor), rusta, systemet, Ö&B, djurmagazinet och coop. 
 
På vägen hem - när det var typ 5min kvar hem till farmor, så springer en björn över vägen!!!! :O helt sjukt! Farmor skrek "BJÖRN! BJÖRN! BJÖRN!" Typ 5-6 gånger så att vi som halvslumra i baksätet inte skulle missa den xD Helt sjukt. En riktigt häftig upplevelse! Asstor var den och fan vad snabb den var! :O hann tyvärr inte ta en bild. 
Väl hemma blev det middag och sen åkte jag och syster med PA och fiskade. PA assisterade oss och visade hur vi skulle göra, och vi fick typ 5-6 fiskar var :D tyvärr var alla små, så vi sparade ingen x') men för ngn som inte fiskat på flera år så var det jättekul att ens få ngnting ;) 
 
Vi såg på idol hemma hos PA på hans dator innan vi åkte hem. Nu äre sovdags, och imorrn väntar nya äventyr :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0