Fullt upp

Så var det fredag! Veckan har känts aslång! Samtidigt som den sprungit fram. Hur det nu är möjligt xD hahah. 

Viss irriation hit och dit, men överlag en väldigt bra vecka! :) 

I tisdags slutade jag 16 och åkte jag och syster hem till brur för att spela magic. Klev innanför dörren och blev superöverraskad och chockad när Ronja var där! XD Trodde liksom hon var i Australien xD hahah. Superkul överraskning!<3 
Vi åt tacos och spelade magic hela kvällen. Supernice kväll! Fick en jättesöt känguru från Australien också från Ronja! :D Tack!<3
I onsdags slutade jag också vid 16 och åkte till slussen för att sätta mig på saltsjöbanan. Hem till Pia med Lexie (en kelpie) och vi tog en promenad i skogen och körde lite, lite agility på hennes tomt. Blev dessutom bjuden på middag :) 

Igår, torsdag, drog TG- träningen (agility) på klubben äntligen igång! :D så nu är man uppbokad alla torsdagar ett bra tag framöver ;) maha. 
Superkul att köra igång och det var en väldigt rolig bana som man fick springa mkt på! Superkul! Synd bara att mitt jävlar anamma alltid saknas lite på träningarna x') hahah. Det är bättre på tävling -vilket i för sig är bra ;) men känns som om jag måste plocka fram det ännu mer :p Får träna på det helt enkelt. 
Supertrevlig kväll som gick väldigt fort då vi bara var 4 pers, och dessutom börja det regna så när vi var klara var det inte direkt ngn som var jättesugen på att stanna och träna mer xD Kan säga att jag var dygnsur när jag satt på bussen hem x') hahah. 

Ikväll ska jag försöka ge mig ut på ett springpass med hunden. Får se om jag lyckas eller ej ;p jobbar ju 7.30-18 idag så får se hur pigg man är ;) 

I helgen blir det massa agility! Lördag är det kurs för Enya Habel och Tobias Sjöberg! Ska bli grymt roligt! Kul att testa gå för nya instruktörer! Även om jag gillar dem jag gått för tidigare supermkt!<3 Men ska bli kul att köra för ngn som aldrig sett oss köra :) 
På söndag sen är det inofficiell tävling i upplands väsby! Alltid kul med tävling :D Ska passa på att utmana oss lite, eller ja, ska försöka tänka på det iaf ;) hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0