Andra avfarten i rondellen

Är så jävla trött! Idag har vi varit på Agilitytävling i Leksand! 3 timmars körning dit, ca 5 timmar på plats, och så 3 timmars körning hem. 
Var ju dessutom dum igår och kom inte i säng förrän typ halv tolv.. X') och så upp kl 4 imorse xD fyfan! Kände mig mer död än levande. Men väl på väg mot Leksand kändes det bättre, och jag var supertaggad! 

Det gick väldigt bra att köra dit och hem, men sista halvtimmen hem var fan jobbig xD sen att jag hade ont i smalbenet på vägen dit och sen ont i foten på vägen hem är en annan sak x) 
Ngt som var lätt underhållande var att det var sjuuuukt många rondeller där man i typ alla skulle ta andra avfarten.. Ganska kul x) hahah nej vi är inte alls lättroade ;p 

Sammanfattning av våra lopp:
Agility A - jag släppte iväg han för tidigt i starten så hann ej göra dem byten jag ville. Hamna helt fel och resten av banan fortsatte i den känslan x) en disk, men positiva var att han var taggad och glad! Var mest kaos med ofokuserad matte så tittade igenom det för att se vad man kan göra bättre, men raderade det sen xD hahaha.

Hopp A - en bra början, men en ganska svår dold tunnelingång strula till det för oss så fem fel där x) synd, men annars ett bra lopp! 

Hopp B - en ganska klurig bana som "skördade sina offer" ;p två nollade, varav jag och Morf var en av dem. En andraplats alltså med pinne! Vår första i hopp klass 2 :D Härlig känsla i loppet, jag fick till en bra tight sväng vid ett hinder där man skulle vända och jag valde att göra den dolda tunnelingången helt annorlunda än gången innan (ja den var såklart med igen xD) Sen var jag liiite sen med ett blindbyte, men Morf är ju så snäll så han fixa det ;p 

Agility B - även denna bana var lite klurig och jag tror vi var 3 som nolla i den klassen? (Eller bara 2 igen?) Jag och Morf knep ännu en andraplacering med pinne! Superfint lopp som jag är asnöjd över!! :D 

Vann två superfina rosetter! :D och nu är vi halvvägs till klass 3 ;) hahaha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0