Tiden går fort

Veckan var lång men gick ändå snabbt! Helt plötsligt var det liksom fredag x) 

Fast jo först torsdag, sista tillfället på agilitykursen! Morf var så sjukt duktig! Och fan vad roliga banor det var :D Var väldigt svåra slalomingångar, och ja det märktes att vi inte riktigt kmt dit än med vårt slalom. Samtidigt var han superduktig och astaggad! För första gången någonsin gjorde jag ett bakombyte direkt efter att ha skickat in han i slalomet, och ja han greja det! :D Han stannade upp kanske en sekund och blev lite osäker, men körde sen på! Så duktig :D var asstolt! 
Igår åkte jag hem till mamma och pappa och såg på idol tsm med dem :) supermysigt! En lugn och skön fredag jao! 
Valde att gå hem och sova och på vägen hem var Morf superduktig! Först klev vi runt ett hörn och mötte en kvinna med hund.. dem befann sig typ 1-2 meter ifrån oss när vi såg dem.. X')  inga problem utan Morf kom till min sida! :D  Vi gick vidare, och typ 2 minuter senare -återigen typ runt ett hörn- så kmr det en hare springandes rakt emot oss.. :O (den blev skrämd av en annan hund en bit fram) Haren kmr nästan helt fram till oss, men tvärvänder och kutar iväg när den inser att vi är där.. Då var den kanske 1,5-2 meter ifrån oss... XD Inga problem sa Morf och kom till min sida! :D:D Blev massa lek och godis för han kan jag ju säga! :) 

Idag har jag varit duktig! Klev upp vid 10, gick en kort rastningspromenad med hunden och satte sen igång med att städa. Bäddade rent sängen och soffan, dammsög, böt lampa i vardagsrummet och dammade den också, diskade, städade badrummet och gick sen en promenad på ca 35 minuter med hunden innan jag mötte mamma för att gå upp till byn en sväng. 
Vi gick förbi mig för att hämta hunden och tvätt och gick sen hem till mamma där jag tvättade två maskiner! Hade filmmys med mamma innan jag gick till bussen för att åka till spånga och ta pendeln mot Ösmo! Sitter på den nu, ska hem till Malin :)

Imorrn är det tävling -rosa cupen- i haninge! Agility :D inofficiellt, men ska bli superkul iaf! :) Hoppas bara jag har ngnstans att göra av hunden när jag ska banvandra.. X) hahah. 
Ska ev hem till brur efter sen :) Beror lite på när tävlingen är slut ;p 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0