Slalom är kul!

Härlig lördag! Sov till strax efter 9, morgonkissade hunden och såg på film innan jag vid 11 tog bussen till kista. 

Agilityträning stod på schemat med Amanda och Rebecca! Amanda hade även med sig en kompis, Louice, så vi var 4 st :) 
Vi byggde en bana på lite måfå, och den var väldigt rolig med små klurigheter, men annars relativt lätt :) 

Morf var astaggad och superduktig och efter att ha kört banan ngn gång så delade vi upp den lite och tränade lite på en jakko-sväng men mest slalomingångar samt störning i slalomet. Jag försökte skicka in han i slalomet lite på håll och när han sen var i slalomet så sprang jag med men vände mig emot han och gjorde små saker som störning. Svårt sa han, men han grejade det dem flesta gånger ändå :D Testade även att springa på lite när han ännu inte var klar med alla portar, och ja första gångerna klev han ur men sen körde han klart! Så duktig :D sååå jaaa nu ska vi träna på massa störningar i slalomet. Askul ju! ;) 

Efter träningen så tog vi en liten promenad med alla hundarna så fem fick springa och busa lite. Superhärligt att se dem :) 

Var hemma strax innan 3, la in bilderna på datorn och såg klart filmen jag inte hann se klart på morgonen. Gick och handla en snabbis och har så smått börjat packa. På tisdag åker vi :D 

Resten av kvällen blir lugn. Har bestämt mig för att fluffa håret, och så ska jag se film! Imorrn har jag typ inget planerat, ska va lite social med pappa och sen kanske jag lånar bilen och åker för att träna slalom ;) hahah, alternativt bara åker till skogen och går promenad. Jao vi får väl se imorrn x) 

Slänger in massa bilder från dagen i ett litet senare inlägg ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0