Rubrik

Den här veckan har varit grymt lång! Känns som det var agilityträning med träningsgruppen för typ hundra år sen.. Okej lite överdrivet men ja x) 

Vet inte om jag hunnit andas ngt, men samtidigt har jag både haft fullt upp och tagit det lugnt. 
I torsdags passade jag Kellie, och tränade agility samt lydnad med Malin! Lydnaden kändes bra! Men agilityn sämre. Tror dock det berodde på att jag helt enkelt suger på att bygga en agilitybana från egen fantasi ;) ska -när jag har råd- köpa en agilitybok med massa olika övningar! :) 
Fredagen blev lugn. Ganska lugn och skön dag på jobbet, och på kvällen sen så passade jag Buster ngn timme åt syster då hon åkte till grönan för att se Hoffmaestro med Ronja :p jag och hundarna låg i soffan hela kvällen och såg på film! Mysigt och välbehövligt ;p 

Igår lördag så åkte jag med syster och Cicci till hundstallet som hade öppet hus. Mysigt att gå omkring lite där, men tkr synd om hundarna :/ tur dem har folk som jobbar för att dem ska kunna få ett nytt hem! 
Mötte upp Hannah efteråt och gick en skogspromenad! Körde spår med hundarna, tränade lite lydnad och lät hundarna bada lite. Morf simmade och hämta både pinne och boll! Så duktig :D 




Resten av dagen spenderades sedan med Malin. Vi åt tacos, gick en mysig kvällspromenad med hundarna och såg på Eurovision song contest! Måns vann ju vilket var grymt! :D så värd det då han var bäst, och utöver honom var det typ bara 3 andra låtar som var bra.. Hahah. 
Sov hos Malin och well nu är jag på väg hem. Planerar att träna lite lydnad idag och utöver det blir det nog lite städning samt så ska jag börja packa till turkiet. Är inte långt kvar tills jag åker :D 

Sen så äre måndag igen och en ny vecka. Men imorrn får vi lön och på fredag är jag ledig för det är dags för Elitloppshelgen :D längtar! 

Kommentarer
Postat av: malin

tack för i lördags stumpan! <3

2015-05-25 @ 12:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0