Fullt upp (igen)

Veckan har sprungit fram! Haft saker för mig varje dag tror jag! ;D

Tränade lydnad i torsdags i märsta tsm med Elsa och syster, samt en av Elsas kompisar. Superroligt verkligen, och Morf kändes taggad och gick väldigt bra i linförigheten/fria följet! :) 
Elsa kommenderade mig lite utan hund så jag får lära mig själv hur jag ska göra vid vänster- och högerhalter! Superkul och hon och Sara satt och skratta åt mig när jag gjorde fel xD hahah. 
Efter lydnadsträningen åkte vi hem till Ronja för att få grillad mat och sen spela kort! Supermysig valborg! Vi fick dessutom lyxen att få skjuts hem av Ronja också ;) 

Fredagen spenderade jag och syster tsm med Malin på kista hela dagen! Agility tävling stod på schemat där jag tävlade två lopp och var funktionär då jag inte tävlade ;P fick prova på att vara inropare, vilket var väldigt roligt! :) enda tråkiga var att man inte kunde titta helt på dem som körde, eftersom man skulle ha koll så den efter var beredd x) men roligt ändå! 
Var även hinderfixare, vilket är lätt, men inte lika roligt ;p där får man iaf se alla som tävlar :p hahah. 
Tävlade iaf i coachklass (enkel hoppbana med en coach med på banvandringen), där jag fick Annie som jag gick kursen Agility trappan steg 1 för i höstas. Kändes bra med ngn man vet vem det är, och dessutom vet jag att hon är superduktig! Var verkligen lärorikt att ha med en kunnig coach på banvandringen, och tror jag vart lite mer taggad av det ;P hahah. 
Första loppet kändes så bra! Han var med och höll ganska snabbt tempo, vilket kanske berodde på att det var mkt raksträckor så jag sprang på en del ;) Början var guld!<3 så bra!! Sen kom mittendelen med svängkombinationer typ precis där Malin och Sara satt så han svävade ut lite och skulle bara kolla lite efter dem.. X') hahha. Efter den kombinationen kom slalomet, och först gick han förbi det två gånger, sen tog han ingången bra och gjorde det fint typ.. 4-5 pinnar för att sen antingen gå ur det helt eller hoppa över en pinne för att ta nästa ingång.. X'D hahah. Försökte ta om det ngr gånger men det slutade med att jag tog tillbaka han dit han hoppa ur och gjorde sista delen x) Efter slalomet sen så var slutet även det guld!<3 såå ahh, mer slalomträning och så måste han få mer hindersug så han inte har tid att titta efter dem vi är med x) hahah. Var iaf väldigt nöjd med det loppet då början och slutet var så himla bra!! :) 

Andra loppet som var en hoppbana utan slalom hoppades jag skulle gå bra då vi inte hade slalomet att oroa oss över ;P Men Sara sa innan att han var typ astrött.. Så han var mest bara disträ genom hela loppet x) hahah. Seg i det mesta och hade inte alls samma koll på vart jag var eller så. Men tror vi bara fick 5 fel (då han tvekade inför ett hinder), men ja det loppet kändes inte alls lika bra. Men men x) Han är ung och inte så van vid tävlingsmiljön, även om syster sa att han skött sig väldigt bra emellan loppen! :) var verkligen guld att ha med syster som hade både Morf och Enzo då jag var funktionär x) 

Malin var ju med hela dagen också, superroligt förutom att jag inte hann va så social xD men syster fick iaf sällskap ;) Det gick dessutom asbra för Malin i hennes lopp! Hon kom 3a på ena och så vann hon det andra!! :D så himla roligt! Duktiga Malin och Oliwer<3 

Tesso kom och hämta Morf efter jag tävlat, så nu är han i Bollnäs och har det mys på landet! :) Ikväll ska jag nämligen på systers studentkryssning! :D kul! 
Efter tävlingen igår så gick vi lite i skogen med Enzo samt körde lite agility med han ;) Senare på kvällen kom Anneli och hämtade honom, så jao nu är vi hundlösa tills imorrnkväll eller på måndag då Morf kmr hem :) 

Idag ska jag städa lite, fika med en hundägare då jag ska passa Maiden i 11 dagar nu i maj :) Sen ska man väl bara göra sig iordning inför kryssningen i guess ;) nice nice! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0