Torsdag

Snart helg! Längtar tills lördag för då ska jag och syster åka och hälsa på hennes valp! :D tror valparna är typ 4 veckor då? Jaaa och har ni missat det så ska Sara alltså köpa hund! En långhårig collie blire! Han är så himla söt så man typ dör! :D 
Nu i veckan har jag provat på att dricka shake till frukost och lunch. Skulle vilja nå min målvikt och faktiskt lyckas gå under 60kg. Detta var dock inget för mig -vilket jag redan innan gissade på. För det första så var den inte direkt god. Den gick väl an, men jag fick liksom tvinga i mig den och kan ju inte påstå att jag direkt längtade till frukost eller lunch xD Sen så fanns det tabletter man skulle äta för att få en mättnadskänsla, ngt som inte gick så bra då jag inte fick i mig dem xD stora var dem och delade man dem så gick det typ ändå inte att svälja.. Asäckliga dessutom x) hahah. 
Detta betyder alltså att jag varit i princip konstant hungrig i 3 dagar. Hahah. Eller okej, inte riktigt för middag fick man ju äta som man ville :p Men ahh, det var inget för mig, och helt ärligt så väger jag ngr små kilo extra än tvingar i mig ngt sådär x) 

Annars då? Jooo i måndags var det agilityträning. Det gick väldigt bra! Syster var med och filma, och förutom att jag blir aslångsam varje gång jag måste koncentrera mig på ett byte så gick det asbra! :D Morf var taggad och gjorde på första varvet banan felfritt! Två små missöden dock där jag ena gången visade fel riktning med kroppen vilket gjorde så han höll på att ta fel hinder. Och så "höll jag inte i" han tillräckligt mkt vid en sväng så han flöt ut asmkt och trodde typ vi var klara x) hahah. Vi har en hel del att träna på, men för typ första gången så var jag faktiskt ganska nöjd med hur min handling såg ut! Det går framåt :D 
Nu har vi massa läxa på att jag ska träna byten för att bli säkrare och därmed snabbare, och så massa slalom med externbelöning framför så hans förväntan blir framåt istället för bak/åt sidan på mig :p Dessutom måste vi träna på att han ska få mer hindersug och mer tänk "framåt"! 

Lydnaden är just nu lite lagd på hyllan. Vill ju dock fortfarande ha vårt LP1 i år, så vi ska typ börja om och träna grunder med fokus i fotgåendet. Ska få hjälp av Ina så hoppas vi lyckas iaf komma en bit innan tävlingen i augusti! X) Jaaa och däremellan ska jag även lägga tid på att han ska dutta handen i nosen då jag hoppas kunna använda det in och ut på plan, samt i transporterna. Och så även köra lite övningarna där hans förväntan på mig blir större i dem moment där jag lämnar han. Jaa och så måste vi träna lite läggande under gång x) 

Men ja jag kom av mig lite. I tisdags gjorde jag typ ingenting. Gick hem till Novas lägenhet och bara tog det lugnt. Var ganska skönt x) 

Igår, onsdag, så åkte jag hem till mamma och pappa. Åt middag där tsm med syster och mamma, såg film med dem och hann iaf träffa pappa en stund innan jag och syster gick hem. Vi såg dem tre sista avsnitten av O.C innan det var sovdags för mig :p 

Idag blire bio efter jobbet :D Magic Mike XL tsm med syster och Ronja! :) 
Visst ja! Fick denna söta lerfigur på Morf av Cicci! Så himla söt! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0