Älska agility!

Jag sov 5 timmar inatt, men har ändå inte varit speciellt trött idag x) skönt! 

Efter jobbet idag blev det massa agilityträning! Slutade 16 så åkte med Emilia till kista för att träna lite innan träningsgruppen som börjar 18.30 ;) Vi var väl där kanske 16.30, så ahh vi hann en hel del.
Vi tränade på en liten bana med massa korta slalom. Asbra bana verkligen och vi kom fram till att när jag hamnar på "fel" sida av Morf vid slalomet så är jag där och vill hjälpa han med handen.. Varav han säkert ser den i ögonvrån och därför tittar upp efter belöning. Det gick nämligen mkt, mkt bättre när jag höll händerna i styr och inte hjälpte han ;D 
Vi tränade även framåtsändande där vi körde med externbelöning framför 4 hinder på en raksträcka. Jag trodde inte han skulle dras till bollen, men jävlar vilken fart han hade! :O så kul! :D 
Vid 18.30 kom två till från träningsgruppen, och eftersom jag och Emilia nästan hunnit bygga banan klart då så körde vi nästan direkt :) Var en klass 2 bana, vilket märktes ;D den var svår! Men grymt rolig och faktiskt så klara vi den ändå helt okej! :) Superrolig verkligen! 

Vid 19.30 kände vi oss alla klara, så blev tidigt avslut för kvällen ;) Ganska skönt ändå då vi var där så pass tidigt :p Asbra träning idag iaf med massa bra saker! Uthålligheten träna vi ju också på vilket behövs då han på tävling än så länge endast hållit för ett lopp, och sen varit seg på andra. Men idag var han taggad till tusen :D så roligt!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0