Lost inside

Haft ont i foten min både igår och idag. Är så jävla trött på det, och värsta är ju att jag missar roliga promenader. Både igår och idag så vart det nya promenader. Det är typ det bästa som finns. Men var jag med? Nej. Jag kan ju fan inte ens stödja på foten utan att det gör ont. Så jävla ovärt. 

Hade annars en ganska bra dag idag! Jag och Marie är trasiga pensionärer, så vi gick kort! Istället för att va ute typ 30min bara så valde vi att stanna till och fota våra hundar vi hade, så blev ute en timme iaf :) Var ju så himla mysigt med snön! Älskar snö. Iaf så länge den håller sig som snö och inte blir slask ;) hahah. 

Annars då? Jo jag irriterar mig på saker som jag egentligen inte borde irritera mig över. Men jag antar att det är för att jag för tillfället är lite vilse. Livet känns inte roligt just nu, fastän jag har en del roliga saker planerade. Jag vill komma igång med träningen med hunden, men jag har ingen energi. Så jo livet är ganska tråkigt. Ganska ensamt. 

Som nu, jag sitter hemma och ser på film. Ensam. Inte ens Morf är här då han är hos Sara. Borde gå och typ sova så det kan bli imorrn så jag slipper sitta här i min ensamhet. Men helt ärligt så lockar inte det heller. Tappar allt och det enda jag orkar göra är att vira en filt om mig i soffan och tycka synd om mig själv. Vill gråta men känner att jag inte har ngn egentligen anledning? 

Slutsumma; jag känner mig ensam, men orkar inte engagera mig i att träffa folk. Det hela resulterar helt enkelt i att inget ändras. Jag bara fortsätter dag efter dag. Ensam och orkeslös. 

Enda positiva med kvällen var att jag fick sällskap av pappa och åt ute. Vsr mysigt<3 men annars, ja annars vettefan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0