Everything

Jag har inte gått ner ngt än. Vilket inte är så konstigt då jag förlorat mot sötsuget hela veckan.. MEN! Veckan som kmr, då jävlar kör jag! För att inte faila totalt, så kmr jag tillåta mig själv att äta/dricka ngt gott 2-3 dagar i veckan. Samt endast äta ute max 1 dag i veckan (alltså lunch ELLER middag). Jaaa och så ska jag fortsätta att endast äta en portion, samt träna. Ab challenge, och även cross trainern är tanken! Jaaa och så långpromenader på det! Upplägget är bra, men hur det kmr gå, ja det får vi se x) 

Annars då? Jo jag har varit duktig idag! Diskat, dammsugit, städat i badrummet, tränat, duschat och haft i lite färg i håret mitt! 
Ja plus att jag tränat lite lydnad med hunden min :D vi körde fotgående, läggande under gång och inkallning. Ville inte köra så länge då vi inte tränat lydnad på aslänge. Samt att jag ville sluta när det gick som bäst ;) han hade superfin attityd och bra fokus. Märktes att han tkt det var kul att få träna igen :D  
Jaaa tratten blev han av med i fredags! Skönt :) och så hade vi liten fest hos mig för att fira syster min<3 7 pers och totalt 4 hundar! Har haft Oliver -dagishund- hela helgen :) supermysig liten sak ja! Ja och så åkte Tussan hem i lördags. Men innan det så hann vi fota henne och Morf när dem lekte lite! :) Sara lånar ju en systemkamera från Alex, så ja vi har tagit gaaaaaanska många kort på hundarna ;) 









Annars har jag spelat wii, sett på the vampire diaries med syster och varit lite social med Malin<3 en bra helg helt enkelt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0