2014.

Januari:
Började året med bilträning för hunden, samt valpkurs. Flyttade tillbaka hem till Nadja och började även ensamhetsträna hunden min. Firade syster som fyllde 18 år!! Grymt rolig kväll där det var tänkt att jag, Cicci och Sara skulle sova på gamla dagis. Men vi var där kl 5 på morgonen, och jag skulle öppna på mitt dagis så tog första bussen och sov sen typ en timme på jobbet innan jag började ;D hahah. Jag och Tesso hade en staffehane lös efter oss och våra dagishundar på jobbet, vi tänkte fånga in han då ingen ägare syntes till.. Men denne dök upp precis då. Bra med folk som har koll på sina hundar.. Passade cocker spanieln Olga en helg, vilket var supermysigt!
Jag hade problem med att min fot typ sov. Eller ahh hela sidan av den sov. Gick till läkaren och fick som svar att nerverna i den var trasiga 0.o Började övningsköra med pappa igen efter flera månaders paus. 

Februari:
Spenderade en helg i Katrineholm hos Tebbs! Morf fick följa med, och var superduktig på tåget både dit och hem :) Jag var hundvakt åt Pelle, border terriern från gamla dagiset. Fortsatte med ensamhetsträningen vilket gick väldigt långsamt, och jag fick till och med börja om från början. Passade Bonnie samt hade Inna hos mig en natt. Passade Moshe och hade fest hemma hos mig! Fortsatte övningsköra med pappa! Skogspromenad med syster, Cicci, Nicolina och 3 hundar! Hur mysigt som helst. Jag började leka in fotingången. Passade Olga en natt.

Mars:
Fortsatte med ensamhetsträningen för hunden. Kändes sådär till en början men gick bättre sen. Passade Olga och promenerade i solen med syster, Cicci och hundarna. Fick dessutom med mig Larry hem över en natt. Syster passade Elliot så blev en del promenader tillsammans. Träffade Sanna med Milton, en annan mini aussie! Färgade håret orange, vilket visade sig vara oerhört svårt att få med på bild ;D Såg hela tiden rött ut. Åkte ut till värmdö för att träffa Anneli. Blev lite spring i skogen med 5 hundar -hennes två plus två passningshundar hon hade, samt Morf ;) Enzo och Bolt fick spåra och Morf fick även han ett litet spår! Övningskörde lite. Hade fest hos mig med tacos som mat, 16 pers plus 3 hundar blev vi totalt! Helt sjukt hur vi fick plats xD Gick på fotboll med pappa och brur. Innan matchen var det mottagning av fotbollsspelarna, och det skjöts fyrverkerier samt tändes bengaler så man knappt kunde andas xD 

April:
Dem borrade på dagis så vi var tvungna att ta ut alla hundar. Blev en promenad på 3,5 timmar, varav det regnade. Superhärligt ;D Började träna lite mer på lydnadsmomenten med hunden. Promenerade med Malin och hundarna i Rudarn, där Morf helt plötsligt kastade sig ut i vattnet! Första doppet för han! Syster var hundvakt till Enzo, och vi åkte tsm med Helen och hennes hund Vega till skogen för skogspromenad! Jag och mamma åkte tsm med Fox och Edward besökte Daloro gården med hundarna :D Körde rulla peng på jobbet! Spenderade nästan en hel dag på söder tsm med syster och Tesso för dogparkour-tränande! 5 hundar totalt då jag hade Morf, Sara Enzo och Tesso hade Diezel, Cookie och Ozzy. Sprang lite med Ronja! Var social med Rose och vi blev bjudna på att följa med och grilla på Johans kolonilott. Passade Fimpen och sen även Moshe. Började träna in sitt fint med hunden min ;) Grillmiddag hos Malin vilket var supermysigt. Fortsatte med ensamhetsträning för hunden, vilket fortsatte att gå sakta framåt. 
Var social med Nadja, Tonie, mamma, syster och brur, och det som började som en lugn och trevlig middag slutade med efterfest hemma hos mig. Med taxiåkande till statoil däremellan ;D Färgade håret brunt också. Morf badade lite nere vid ängby badet! Inte så att han simmade, men han gick i och hämtade pinnar som vi kastade ;) Övningskörde med pappa, för första gången med alphan vilket gick sådär. Dragläget var skitsvårt! Men utöver det gick det ganska bra :)

Maj:
Firade valborg hos Ronja med henne och Jenny! Supermysigt hade vi det :) Var på Lets dance genrep med Malin, för att sen möta Jenny och äta middag på Friday´s. Efter det blev det bio, The other woman. Malin tävlade agility med Oliwer, och jag joinade med Morf för att miljöträna. Gick okej, men han var ganska pipig. Firade Alex med grillning och hemmafest. Övningskörde med pappa, gjorde mina absolut första omkörningar och var superstolt ;D Tebbs kom till sthlm, och vi gick på hundstallets öppna hus och sen på kvällen vare Justin Timberlake konsert tsm med Jenny med middag ute innan. Efter konserten så joinade jag och Tebbs mina syskon plus Lisa med kompisar då Lisa firades. Gick en timmes privatkurs i lydnad med Morf och fick massa tips på grundträning. Åkte till Eskilstuna med Ronja för en veckas intensivkurs för körkortet. Vi hade en superbra vecka med massa körning, pluggande och teori samt halkbana. Tyvärr var jag sjuk så vi kunde inte träna som vi annars hade tänkt göra. Båda klarade skrivningen, men uppkörningen failade vi båda två på. Elitloppshelg med allt som hör till! Boule, alkohol, spelande på hästarna, god mat, massa skitsnack och båtåkande! En av bästa helgerna varje år. Passade Tilda i typ 5 dagar? :D samt fick med mig Larry en natt också. Körde upp ännu en gång, i farsta denna gång, men failade totalt. Passade Inna en natt då Cicci och Sara åkte på kryssning, promenerade med hundarna dagen efter tsm med Alex och hade filmkväll med syster och Alex sen.

Juni: 
Hade fortfarande Tilda så firade hennes födelsedag den 1 juni. Hela 8 år blev hon! Passa Ceasar en natt. Tränade lydnad med hunden, bland annat tsm med Christina med Gripa och Ellinor med Thea. Övningskörde med pappa. Passade Olga. Fick en tv av Anton då han köpt en ny, så fick hjälp av snälla Tonie att hämta den :D Kusin Jenny tog studenten, men tyvärr kunde jag inte åka upp till henne då mina kollegor hade semester. Passade Olga igen, och hade samtidigt Cookie. Passade även Rufus samtidigt, så under en dag och kväll hade jag 4 hundar hemma ;) mysigt med en liten flock! Firade midsommar hos Ronja med fint folk! Himla bra kväll som avslutades med hemgång från Ronja ca kl 5 på morgonen ;) Passade Olga igen, men hon blev sen hämtad av Hannah. Invigde min nya tv med fotbolls-tittande ;D Träffade Helen med Vega och hundarna fick springa av sig tsm. Åkte till Örebro och sov hos Marko och Catrin för att dagen efter ha tredje uppkörningen! Klarade det inte den gången heller, och hade oturen att tåget hem ställdes in så jag fick vänta i Örebro ngr timmar innan jag slutligen kunde ta buss hem. 

Juli:
Hade privatträning hos hundtränarna, valpagility vilket var superkul! Jag och Malin åkte till Eskilstuna och gick på parken zoo! Dem hade kvällsöppet och kallade det för kattnatta, och man fick en liten rundtur där kattdjuren matades. Vi passade även på att hälsa på Minette. Vi fortsatte djurparkstemat och åkte till Gävle och Furuvik, dit hundar är välkomna så vi hade med oss Oliwer och Morf! :) Perfekt miljöträning. Åkte kryssning med massa folk, 8 pers totalt! Jag, syster, brur, Cicci, Anneli, Jenny, Tim och Olivia. Superbra grupp utan tjafs utan bara massa skratt! Kolmården med pappa, syster och brur! Jag fick övningsköra sista biten och orsakade kö bakom, men gjorde också så att pappa inte körde för fort vid polisen fartkontroll ;) I tropikariumet så ville en apa typ följa med oss, den hoppade nämligen upp och tog tag i brurs fotled xD så söt! Tränade med Ronja! Jag och Sara badade med hunden och han lämnades efter det ensam hemma i ca en timme vilket gick bra! :D Hade tjejkväll hos mig där vi spelade fia med hutt och med andra ord! Hade grymt få hundar på jobbet, superskönt! Var mkt social med Jenny och såg på Orange is the new black. Passade Selma en helg och hade Vixie i typ 2 veckor eller så. Dessutom passade jag Tussan och syster passade greyhounden Moa! Jag och Jenny åkte på kennelträff på Daloro gården. Superfint väder så hundarna kunde bada lite, och Morf skötte sig så bra! Både i bilen och där. Totalt 28 hundar! Badade med syster, Ronja samt 4 hundar -Morf, Vixie, Moa och Tussan! Åt middag på Grodhavet den 24e för att fira pappa! Åkte på minnesstund för Swedbank tsm med Ronja. Helt sjukt.

Augusti:
Började månaden med att vara uppe i norrland<3 jag, mamma, syster och Cicci åkte upp. Varav Morf och Inna följde med. Karin med Vera var uppe hos farmor också :) Vi höll på med veden, badade och hade det allmänt bra! Bilåkandet var inte längre ngt problem alls för hunden min! Tränade agility tsm med Keyla och hennes söta hund Charlie. Morf var hemma ca 1 timme själv och klarade det utan problem :) Spenderade en hel lördag hemma hos Hannah tsm Tesso och Tobbe. Plus våra hundar samt Rocky och Dolly, två chiahuahuor från dagis. Vi gick liten skogspromenad, badade, hade picknick, spelade kort och åt pizza! Var en perfekt lördag. Dessutom fick jag i Morf så att han simmade :D Jag och Tesso fick sällskap av Tobbe på jobbet. Jag passade Polly. Åt pizza i tanot med Hannah, Tesso och Tobbe. Plus våra hundar och Polly samt Dolly ;P Syster passade Buster men skulle på kryssning med Lisa så jag passade han en natt. Hannah, Tesso och Tobbe kom hem till mig för filmkväll. Med alla hundar. Var hur mysigt som helst, och vi la oss väl för att sova typ kl 6 på morgonen? ;D Dagen efter fick jag passa Kellie, så gick promenad med syster med Morf, Kellie, Polly och Buster :D Passade Buster en dag igen då syster skulle till Grönan med Lisa. Åt middag utanför dagis med Hannah, Tesso, Tobbe och Sara och blev senare hämtad av William som jag träffat två gånger innan. Jag fick plötsligt jätteont i foten, och var dum nog att halta på en promenad. Vilket ledde till typ kramp eller typ träningsvärk i vaden.. ja och så var jag hos Malin på filmkväll och fick springa till pendeln hem. Så dagen efter -som turligt nog var en lördag- så kunde jag inte gå. Jag kunde knappt ta mig uppför trappan för att släppa ut hunden så han fick kissa.. xD Moster var snäll och hämta han så han fick bajsa sen, och senare kom pappa och hämta han och körde han till syster som var i solna hos Lisa. Tur man har folk som hjälper en! Var social med Nadja och Tonie. Färgade håret, lila med blått underhår :D Jag började se på Dexter, vilket måste va en av dem absolut bästa serierna jag sett! Som finns! :D Morf fick sin ett års spruta. Avslutade månaden med Monday bar kryssning, tsm med Ronja, Jenny, Rose, brur och syster! :D Hade grymt kul!

September:
Jag och Morf gick agilitykurs, steg 1. Jag passade Moshe. Började hämta Monki på väg till dagis. Åkte till kungsängen för hejdå-fest för Jenny som kommit in på skola i kalmar. Var på hundstallets öppna hus med syster och Cicci. Åkte till skogen med syster och hundarna, Moshe fick va i lina. Hunden min fyllde 1 år! Hade filmkväll med Hannah, men vi var så trötta så det blev bara en film. Skansen med syster och Cicci och senare på kvällen åkte jag hem till Malin för att se film med henne och Pelle. Följde med Malin till stallet, och Morf fick gå med mig och Oliwer medans Malin red. Tränade lydnad med hunden, bland annat med Anneli i farsta. Tebbs kom till sthlm och var med och firade mig och Ronja på friday´s med god mat och drinkar! Vidare till Soft bar och sen Anchor. Passade Baxter. Hunden min glömde bort lite hur man går både i koppel och lös.. Övningskörde med pappa, in till stan. Hade spelkväll hos brur med syster. Började ha seriekväll med Ronja! Gossip Girl. Fortsatte dessutom se Dexter ;)

Oktober:
Övningskörde med pappa. Träffade Tott som vari sthlm. Gjorde om teoriprovet och klarade det igen! ;) dessutom klarade jag uppkörningen :D den 8e oktober tog jag alltså körkort! :D var så glad att jag typ börja gråta när jag ringde pappa ;D Skulle på afterwork med kollegorna, men alla förutom jag och chefen bangade.. vi hade iaf en grymt trevlig kväll :) Jag och Tesso började träna hundarna lite under lunchen. Hade liten fest hos mig. Fortsatte se på Dexter och blev klar med den ;O Hade avslut pp agility kursen med ett litet "test", vilket vi klarade utan problem. Tränade lydnad samt agility i kista tsm med Helen och Vega. Hämtade bilen hos föräldrarna och körde hem till mig. Första gången jag körde själv! Tog sen bilen hem till Alex på eftermiddagen och hade filmkväll. Åkte med syster och hunden för att träna lydnad med två st i kista. Första gången jag skulle köra dit, och ja vi åkte fel xD Kom typ 50 min sent, men tränade iaf en del och fick massa tips. Köpte ett par hundbyxor, blåa. supersnygga! Träffade Liza med hennes pumi Millan för första gången. Tränade lydnad! Hade filmkväll med Hannah och Tesso samt våra hundar. Tog en promenad till föräldrarna och hämtade bilen. Körde hem Tesso och åkte sen tillbaka med bilen och sen gick jag och Hannah tillbaka hem till mig. Tränade lydnad med Hannah ute i regnet. Tog bilen till jobbet en söndag för att få hunden fotad av chefen som hade fotograferingsdag för dagishundarna. Fick även ngr bilder på mig och han tsm. Efter det hämtade jag upp syster hemma, åkte till kista och tränade agility med hunden. Vi skulle hämta upp pappa i ulvsunda efter, men körde vilse så vi irrade omkring en del innan vi slutligen kom rätt. Var helt slut i benet då så pappa fick köra hem ;P Tränade ännu mer lydnad med Hannah. Tog en eftermiddag och körde dogparkour tsm med Tesso :)

November:
Lånade bilen för att åka till kungsängen med Liza och Millan för att träna agility i inomhushall! Tankade själv för första gången! ;D Tränade lydnad med Morf. Röntgade höfterna på han, och fick resultat A på båda! :D Hade filmkväll hos Alex med Jenny och Anton också. Hade filmkvällar/maraton och såg alla Sagan om ringen filmerna plus första hobbit-filmen med mamma och syster! Såg på Gossip girl med Ronja. Tränat agility och mer lydnad. Var bjuden hem till två dagiskunder, Sandra och Åsa, på fika. Supermysigt! En annan kund lånade toan på dagiset... aldrig igen säger jag! Såg idol hos Alex och det blev en massa folk. Efter idol spelade vi ultimate werewolf, ett grymt roligt spel! Jag och Malin var i ridhuset vid stallet med hundarna för att jag och Morf skulle testa att träna lite i den miljön. Gick väldigt bra! Filmkväll efter det :) Spårade lite med hunden. Hade filmkväll med Hannah, och dagen efter körde vi lite agility! Tränade ännu mer lydnad och agility, varav ett av agility-tillfällena var tsm med Hannah och Nadia! Syster var också med i vanlig ordning ;) hahah. Nästan alltid med iaf<3 Hade Harry Potter maraton/filmkvällar med syster. Såg 1an, 2an och 3an samma kväll iaf! ;D sen såg vi 4an och 5an vardera kväll efter. 

December:
Julmiddag med kollegorna, dock körde vi thai-mat istället ;) Efteråt hamnade jag hos Tonie ett tag och var social. Såg Hobbit del 2 hemma med mamma och syster, samt såg sista filmerna av Harry Potter med syster. Jag, Ronja och syster såg Hunger Games, the mockingjay part 1 på bio! Tränade agility. Hannah hoppade då hon inte mådde riktigt bra, men jag tog med Kellie så jag växlade mellan att träna henne och Morf! Superkul att köra med två stycken ju! :D Såg idol finalen med mamma. Tränade mer agility. Passade Bella en natt. Mådde illa på jobbet, blev sjuk lagom till hundmässan.. men gick ändå ;D Hundmässan levererade som vanligt<3. Var hemma sjuk från jobbet två dagar. Såg Hobbit del 3 på bio med Ronja och mamma. Blekte håret, för att ngr dagar innan jul färga det grönt! Spelkväll hos brur där jag tyvärr var så grymt trött.. somnade så syster och brur fick fortsätta spela själva x) Överraskningsfest för Malin, där jag blev sen så kom in efter hon kmt hem xD fail, men hade en trevlig kväll. Jobbade den 22a och trodde vi skulle ha få hundar. Men nee, hela 29 hundar kom till dagis. och det var bara jag och Tesso som jobba. Vi löste det ändå, och hade en ganska bra dag med julklappsmys, julkalenderstittande och bygge av hylla ;) Tränade lite agility med Malin den 23e och gjorde sen syster lite sällskap i byn. Julafton, där frukost, julklappsöppning samt kalle anka tittande skedde hemma hos mamma och pappa. Mamma sov ngr timmar där också så då spelade vi andra monopol. Brur åkte och jobba och vi andra åkte hem till Catja för att fira jul. Med julklappsdragning, vilket var kul! :) Dagen efter fick syster Elliot som hon ska passa ngr dagar, så vi promenerade lite med hundarna. Jag åkte till Ulriksdal för att träna agility med Liza den 25e, i ridhus! Vilket var perfekt då jag skulle ha tävlat den 27e. Men Morf var såklart halt på morgonen den 27e, så kunde inget annat göra än att stryka oss. Skittråkigt verkligen! Jag och syster åkte ut till drottningholm och gick skogspromenad med Alex och totalt 5 hundar. Morf, Elliot, Pontus, Ponuts och Milton. Efter det spelade vi wii och kortspel. 
Jobbade med att sälja fyrverkerier 29e, 30e och 31a. Asmkt folk sista dagen så vi hade typ rush i 5-6 timmar i sträck. Hann knappt äta ngt alls på hela dagen xD Nyårsfest med god mat och fint folk hemma hos föräldrarna! Vid tolvslaget gick alla andra ut så blev ensam kvar inne med hunden min. Stod och kika ut lite genom toafönstret för att se på fyrverkerierna som dem andra skjöt, och körde sedan lite småtricks med hunden min. Han brydde sig i princip ingenting om allt smällande. Enda som dök upp var ett litet moff när jag stod och kika ut genom fönstret, men det var nog för att jag skrek till dem där nere. Vilket han då tkt var konstigt ;P hahha. Skönt att han greja även sitt andra nyår med bravur! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0