Sunday

Ryggen känns bättre idag, skönt! Vaknade dock imorse och kändeig oerhört seg. Trotsade segheten och åkte med pappa till Grodhavet. Gick en liten promenad med Morf där, vi tittade på getter och på änder, och jag fotade lite ;) 




Pappa körde mig hem, och jag var duktig och satte igång med städningen hemma! Dammsög, dammade och rensade avloppet :) dessutom gick jag ut med kartonger och glasflaskor, samt tog all pant och gick till affären för att panta och handla lite! Duktiga jag! :D 

Dessutom tog jag en kort promenad med Morf och tränade lite lydnad! Linförgihet, några inkallningar och så ställande samt läggande under gång. Det går framåt! Linförigheten känns riktigt bra! Han flyter ut lite ibland, men har annars bra fokus och bra position! :D inkallningen varierar, ibland gör han den klockrent! Ibland är han asseg på att komma och mer travar emot en.. Och så ibland så kmr han med världens fart men glömmer liksom bort ingången i slutet.. X) suck. Får hoppas han är taggad och har bra fokus på tävling helt enkelt xD för han kan den ju. 
Läggande under gång varierar den med. Han tenderar dock till att lägga sig långsamt, så måste fortsätta jobba på att få snabbare lägganden! Ställande däremot testade jag idag att köra med kommandot "sssstanna", vilket gick superbra :D ska nog fortsätta med det ;) Måste dock tänka på mina armar när jag ger kommandona vid läggande och ställande, för jag tenderar till att dra vak vänsterarmen lite precis vid kommandot.. Lär ju definitivt räknas som ett dubbelkommando x) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0