Sjuka ligan

Varit hemma från jobbet måndag, tisdag och onsdag. Skönt, men lite rastlös har man varit. Har bott hos mamma och pappa dessa dagar, så har klarat mig bättre än jag skulle gjort hemma alldeles själv ;P 
Hunden har haft grymt tråkiga dagar, dock så åkte jag och mamma till hundöarna en sväng idag! Grymt kul tkt hunden ja ;) var lagom med hundar där, kanske max 10-12 st som mest. Morf lekte mest med en schäfer på 8 månader, samt en fralla, även den på 8 månader ;) sen lite lek med andra söta hundar också! 




Annars då? Jo jag och mamma har båda varit sjuka. Suttit här hemma och snorat ikapp. Sett massa filmer och tagit det allmänt lugnt! Skönt! Inte har vi varit nyttiga.. Så lär väl ha gått upp det lilla jag hade gått ner ;D hahah. 

Jag mailade intresse på en grymt fin hund! En Chodsky pés tik! Insåg dock att det inte är rätt tid för en till hund. 

Jag och pappa åkte till barkarby för att köpa en ny dator till mig på elgiganten! Eftersom brurs dator som jag lånat aslänge varit död i typ en vecka x) heehe. 
Jaaa och dagens negativa var när jag klantigt nog lyckades köra in i ett räcke med bilen så det blev en stor spricka framtill. Jippie! Får se vad det kostar att laga ;O trött jag blev på mig själv! Men men. Bara betala och förhoppningsvis inte göra om det! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0