Rubrik

Var pissväder i lördags så vi hoppade julmarknaden och sen hoppade jag även kursen. Hade ingen energi till det alls :/ 
Istället lyckades jag och syster ta oss upp till byn och julhandla lite. Nadja var snäll och hade hundarna så vi slapp känna oss stressade eller så. Blev en härlig kvällspromenad sen på kvällen där båda killarna gick lösa i princip hela tiden! (Zombie kopplades bara ngr gånger lite kort ;p). 

Söndagen sen lånade jag bilen och så åkte vi till en julmarknad i bromma, vi hittade ingenting x) eller okej, jag köpte bajspåsar xD hahah. Fick en canvasbur från Anna också så var och hämta den i samma veva då hon bodde precis i närheten av marknaden :) 
På eftermiddagen/kvällen sen så tog jag bilen och åkte till solna för att träna agility i ett ridhus. Var så kul att få träna ordentligt! Och dem två banorna vi hann köra var superroliga! :D 

Måndag och tisdag har varit två bra dagar på jobbet! Har öppnat båda dagarna, så har varit lite trött, men ja som sagt, två bra dagar. Igår snöade det dessutom :D inte mkt, så det la sig ju aldrig på marken, men ändå x) hahah. 
Idag ska jag träna lydnad med Liza och Millan efter jobbet! Ska bli kul, men ja vi får väl se hur det går ;p Är inte alls lika taggad på lydnaden längre, även om jag vill ta ett LP2 iaf ;p men så ahh, mer träning, men har ju inte planerat att va redo för start i klass 2 förrän till våren så ;) 
Imorgon ska jag och ngr till från klubben träffas för festplanering -till en fest som ska va i februari om jag minns rätt ;p-, ska bli riktigt roligt :) 

Sen äre äntligen fredag!! Och fy satan vad jag är taggad på denna helg!! Agility hela helgen!! :D 3 lopp lördag och 3 lopp söndag! Ska bli så roligt!! 

Slänger in lite bilder från förra veckan och denna vecka ;p 














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0