Det är bara jul en gång om året

Julen och julledigheten sprang förbi. Jag hade en superbra jul med fina julklappar och supermysig dag! 
Frukost med familjen, julklappsöppning med familjen, spel med syster och brur, promenad med hundarna och sen firande med släkten med julmat, kalle anka och julklappsöppning! :) Jag agerade lite taxi också och hämta samt lämna mormor och Hekke. 
På kvällen blev det kortspel där jag för en gångs skull gick plus ;) hahah.







Dagarna efter var supersköna! Fick låna bilen under dem dagarna och åkte till skogen med hundarna typ varje dag. Slappade inne och såg på Supernatural samt en del filmer, och hann med att träffa Hannah och Christina som båda var hemma i sthlm under jul! :) 












I söndags tränade jag agility i solna, och efter att ha byggt banan så klev jag ut från ridhuset för att värma upp Morf och låta han kissa, och möttes av snö! :D så mysigt! 
Träningen gick väldigt bra och att köra hem i snön gick också bra :) lämnade bilen hos föräldrarna och tänkte att "jag måste ha en egen bil!". ;) Hann hälsa på farmor en kortis då hon var hemma hos mamma och pappa. Hon är nere nu under nyår! :) 

Igår var det dags för jobb igen och med totalt 15 hundar på dagis så blev det en lugn och skön dag i solen och snön! 

Imorrn och på torsdag blire fyrverkeriförsäljning, och ja imorrn kmr Tebbs hit också :D kul! Hoppas på att få ett lika bra nyår som jul! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0