Lång vecka

Detta har varit en grymt seg vecka. Varje dag har känts som om dem varit aslånga. 

I måndags hade jag världens huvudvärk, men två ipren hjälpte så efter jobbet åkte jag till agilityträningen. Gick asbra, och på tredje försöket så klarade jag och Morf banan felfritt! :D Det var dessutom en klass 2 bana, så kändes verkligen bra! :) 
I tisdags hade jag lite ont i foten så gick korta promenader på jobbet. Gjorde väl inget mer än att se på Dexter med syster sen efter jobbet x) 

Igår, onsdag, så gjorde foten ännu ondare, så dem andra var snälla och gick ut med alla hundar så jag kunde va inne och städa istället :p 
Efter jobbet sen åkte jag, mamma och Sara till Huddinge för att hälsa på systers valp :D 8 veckor blev dem i tisdags! Tiden har gått fort, och satan vad stor och fluffig han var! Så jävla söt! Ja alla tre ;) Supermysigt med valpmys och på lördag hämtar vi hem han! :D<3 
















Idag har jag inte lika ont i foten som igår, men det pendlar lite. Imorse kändes den nästan bra till och från, men efter en 40 minuters promenad så äre värre igen :/ usch! Får se om den håller för lydnadsträning idag, samt hur det känns imorrn. Sen går jag iaf på semester! :D 2 veckor! Ska bli superskönt! I kind of need it x) eheheh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0