Agilitytävling

Agilitytävling i haninge tsm med Ina idag! Malin kom även dit och heja på oss! :D 

Jag starta i 3 lopp, 2 hopplopp och ett agilitylopp. Var väldigt osäker på om Morf skulle hålla för 3 lopp då han tidigare bara pallat med typ ett.. X) Men inga problem!! Vi fick 0 fel på alla våra lopp!!! :D bara det helt underbart! Så jävla roligt! 
Första hopploppet var han ganska tittig, så fick jaga på han väldigt mkt. Men det gick bra, och vi kom på en 5e placering av 21 starter! Varav dem 4 första fick pinne.. Hahah lite irriterande att precis missa en pinne xD 

Andra hopploppet kändes han bättre, och jag hade nog lite mer jävlar anama ;) Vi hamna på 4e placering av 19 starter, men självklart var det bara dem 3 första som fick pinne så även där missa vi pinnen precis! X'D så typiskt! 
Tredje loppet var agility (alltså en bana med kontaktfältshinder), och starten blev väldigt skum då det skjöts i området precis innan jag och Ina skulle starta. Ru är väldigt skotträdd så vi blev nog alla lite stressade över det, plus att Malin skulle va snäll och filma och råkade tajma in sin frågan om min telefons kod precis när jag skulle in på plan xD Morf är ju då väldigt tittig och ska alltid ha koll på alla, så blev lite dumt tajmat x') MEN inte fan gjorde det ngnting för han körde på grymt bra! Så pass bra att vi kom på en 3e placering av 18 starter och vi fick vår första pinne!! :D:D:D (för er som inte kan agility så behöver man 3 pinnar för att kunna flytta upp till nästa klass :p) Ja plus att vi då fick det på film :D så kul! 

Ina körde bara två av dagens tre lopp och vann båda samt fick pinne i båda! :) Hon är klar för klass 2 i både hopp och agility! Superkul! :D 
Söta Noomi fick va med på pallen bara för att hon är så fin ;) 
Asbra tävlingsdag som vi avsluta med att åka till solna/sundbybergs bk för att låta hundarna sträcka ut lite på ängarna runtom :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0