Agility i nynäs!

Upp kl 5.30 imorse för att åka in till stan för att åka tsm med Emilia till nynäs bk för agilitytävling! 

Dubbla klasser, så totalt 4 lopp! Superkul var det, och ja Morf håller fint för flera lopp nu! Härligt! :D


Jag och Morf gick runt felfritt alla våra 4 starter!! Dock lite, lite för långsamma i hopploppen för att få pinne.. För precis som förra helgen så hamna vi på platsen precis under pinne x) 4e placering på båda hopploppen, och jag är supernöjd!! Även om det självklart är lite surt att va så nära pinnar xD 

I agilityloppen var vi enda ekipaget som gick runt felfritt!! Helt sjukt! Så vann båda loppen och fick också pinne i båda loppen :D Superkul!! Så jävla glad! Trodde liksom inte det xD
Så ja, vi är klara för klass 2 agility, men jag vet inte om vi egentligen är redo ;P dessutom tror jag det är ganska jobbigt att tävla i klass 1 i ena och klass 2 i andra.. Så vi väntar nog troligtvis lite innan vi flyttar upp ;) 
Jag måste lära mig att springa, så nu äre dags för löpträning! Eller ja, det är tanken iaf ;P hahahh. 

Supernöjd med dagen, kan fortfarande inte fatta att jag och Morf har tagit 3 pinnar och blivit uppflyttningsklara i agilityklassen på en vecka. Sjukt!! 
Är dock besviken, för man vann inga rosetter :/ skittråkigt! :( 

Hade en asbra dag med massa trevligt folk. Så kul när man liksom känner igen fler och fler! :) 

Önskar att det var lördag idag, för jag kmr va död imorrn x) hahah dessutom gick mina skor sönder idag så måste köpa nya. Med vilka pengar vettefan.. Men det blir nog bra ;p hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0