Happy Friday!

Bra dag på jobbet! 

Bra kväll med god mat, filmmys, hundmys, nattpromenad och bilkörning med Tesso och Hannah! 3 pers och 4 hundar (Morf, Diezel, Kellie och Polly) i min lilla lägenhet är mys :) två filmer blev det innan vi promenerade hem till mamma och pappa för att hämta bilen. 
Körde hem Tesso (samt tömde papperskorgarna på dagis då vi ju hade glömt göra det under stängningen :p) och så åkte jag och Hannah tillbaka till mamma och pappa för att lämna bilen. Tog typ en kvart att parkera för fick vrida och ha mig typ hur många gånger som helst då det var en ganska trång ficka jag skulle in i x) när jag nästan var klar ringde mamma och undrade om det gick bra xD kl 2 på natten xD hahah. Hon trodde vi var på väg att åka, och tänkte att jag hela tiden vred på ratten åt fel håll ;D hahah. Fick iaf till det till slut, och ja jag måste verkligen öva på att fickparkera! 

Promenad hem med Kellie och Morf där jag fortfarande var kvar i parkerandet i tankarna, vilket gjorde att jag missade att Morf såg en hare.. Så ja han sprang för första gången efter en! :O fick ryta till som satan, men jo han avbröt och kom! :D såå ahh, mest besviken på mig själv som hade dålig koll, lite besviken på Morf som stack efter haren, men ändå supernöjd med att han bröt mitt i och kom! 

Imorgon ska jag och Hannah träna lydnad :D ska bli så roligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0