En bra söndag helt enkelt

Jag gjorde typ inget i lördags. Jag och pappa åkte och köpte med oss pizza hem. Gjorde sen mamma sällskap till jobbet och gick en liten promenad med hunden i samma veva. Hem och såg på dexter, såg klart serien, så nu vettefan vad jag ska se för serie :O var inte helt nöjd med slutet heller, men men. 

Idag, söndag, så började jag dagen med att bli hämtad av Helen med Vega för att åka till kista för att träna! Lydnad- och agilityträning blev det :) i ca 1,5 timme! Samt en liten promenad efter det också där hundarna fick röja lite. 
Fick skjuts hem och väl hemma åt jag lunch och började se på Frozen. Efter jag ätit så lämnade jag hunden hemma, gick upp en kort sväng till byn för att panta flaskor och burkar för att sedan gå hem till mamma och pappa. Hämtade tvätt plus bar ner hundens bilbur i bilen och åkte sen hem till mig. Första gången jag körde HELT ensam! Gick så sjukt bra, och var dessutom kul att ha allt ansvar själv :) 

Morf var ensam ca 45 minuter, och var glad men utan stress när jag kom hem. Skönt! Tror faktiskt att han klarar längre än en timme, men kanske är dags att testa det? 
Såg klart på filmen och tog sen hunden och körde hem till Alex. I abrahamsberg, alltså förbi brommaplans-rondellen! ;P var lite nervös inför den, fick ju lite kö där också, men det gick så bra så :) skulle parkera hos Alex och insåg att jag måste öva på att fickparkera... xD men hittade en stoooor lucka så det gick bra ;p hahah. 

Promenad, middag plus film hos Alex, supermysigt! Fick dessutom hans gamla -superbraiga- högtalare!! Tack :D ska jag bara... Lyckad koppla in dem också.. xD hahahh. 
Att köra hem från Alex sen var så jävla nice! Gud fy satan vad det är nice med bil! :D skönt att köra när det inte är så mkt trafik också ;) och ja, himla roligt är det ju att köra också :D 
Hem och tittade halvt på Grease medans jag fixade lite med bilder på datorn. Usch måste både sortera och rensa mina bilder... Känns sådär :D hehehe. 

Nu ska jag sova! Öppnar imorrn ;O önskade det så får skylla mig själv. Meeeen planen var att åka till Ronja imorrn efter jobbet för seriekväll, men det blev inställt. Ska se om jag istället åker ngnstans och tränar med hunden! :) men ja, sova vare ja ;P hahaj. Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0