Resten av helgen

Var social med Malin i lördags. Vi var en sväng i stallet med hundarna där vi testade att träna lite i ett av ridhusen. Var inga problem, Morf var snarare övertaggad! ;D 
Resten av kvällen spenderade vi i lugnet framför tvn med Pelle. Vi såg 21 jump street, och sen American pie! Jag har fan inte sett American pie filmerna :O eller joo, nu har jag ju sett ettan ;) haha. 
Åkte hem efter det för att sova hemma. Eftersom jag hade en del att göra sen på söndagen. 
Dagen typ sprang iväg. Jag började dagen med att fortsätta städningen hemma. Plockade undan lite saker och diskade. Sen så tog jag lunch och slog sen in ngr julklappar samtidigt som jag såg på Vänner. 

Strax efter ett-tiden gick jag hem till mamma och pappa för att låna bilen. Åkte till grimsta fältet med hunden och promenerade lite i skogen, tränade fotgående på fältet samt körde två korta spår med han. I början fatta han ingenting, men det kan ha varit för att vi inte spårat sen i somras ngn gång. Kanske till och med i våras.. ;D men sen gick det bra, och han kom in med alla tre spårapporter i båda spåren :D så duktig så! Nästa gång ska jag prova lägga lite längre spår.

När vi tränade fotgående så var det två små pudlar som kuta fram till oss. Dem skällde och hade sig, men jag bara fortsatte träna Morf, som kunde hålla fokus på mig trots att dem skällde på oss. Så duktig! :) Kvinnan som hade dem bad iaf om ursäkt, men ja man blir ju lite irriterad ändå. 

Hem till mig för att hämta tvätt, och så hem till mamma och pappa för att lämna bilen och tvätten. Var där i kanske 10 minuter innan jag gick hem för att möta syster som kom från stan. Träffade på Nadja och Tonie en sväng på vägen hem, trevligt :) 
Jag och syster satte upp mina högtalare som jag fick från Alex för typ.. 3 veckor sen? xD invigde dem med lite musiklyssnande sen, och jävlar vad bra dem är! :D 
Vi slog in julklappar, såg på Game of thrones och hade det allmänt bra :) 

Hade svårt att somna sen på kvällen då jag hade lite söndagsångest. Länge sen jag hade det. Men, men. Somnade till slut och ja nu äre måndag och en ny jobbvecka väntar! :p 

Kommentarer
Postat av: Anonym

ofta slå in julklappar? ja som trodde ja låg före som köpt julklappar! betyder att ja oxå kan slå in nu iaf (;

2014-11-19 @ 15:12:40
URL: http://nattstad.se//hobbyryttaren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0