Spontana saker

Jag körde upp i onsdags igen, gick inge bra så nu har jag bokat ny tid om typ en månad. Får övningsköra massa med pappa och så satsar vi på tredje gången gillt! 

Annars då? Jo jag fick med mig två hundar från dagis i onsdags, alltså 3 st totalt med min egna ;p Skulle ju ha Tilda, och så fick jag spontant med mig Larry också då matte var fast i typ uppsala på grund av tågkaos. 

Igår blev då Larry hämtad vid ca 11 tiden. Så Morf och Tilda fick vara ensamma hemma en stund då. Mötte henne uppe i byn och passade på att handla efter det. 
Såg på film och mötte sen syster vid typ 12.30 för att ta en promenad till vattnet med hundarna. Hundarna fick bada, fast Tilda var inte så intresserad, hon ville mest leka, men får inte det då hon ju är halt :( men, men, syster och jag doppade fötterna, eller ahh Sara gick fan i vattnet en bit men jag frös ihjäl om fötterna xD hahah. 
Vi fikade i solen och hade det superbra, och var inte hemma förrän klockan 3. Härligt! 




Jag var så himla biosugen så blev spontanbio med mamma! :D Sara var snäll och var hundvakt så vi gick till byn för att handla med oss Subway som vi skulle äta innan bion. Dock drog det ut på tiden så mamma kom upp till byn så skulle hon och jag äta där på ngn bänk eller ngt innan bion. Syster tog då alla saker plus hundarna och gick hem. Jag och mamma insåg att tiden var knapp till att äta ändå, så vi handlade godis och cola på pressbyrån och tänkte att vi kan äta på bion. Men det tog inte slut med strul där, nej jag insåg precis när vi skulle gå in på biografen att biljetterna.. ja dem låg i plånboken som låg i väskan som syster var snäll och tog med sig hem.. :D... Hahah. Kan säga att jag blev ganska trött på mig själv. Men, men.. 10 minuter kvar tills filmen skulle börja så vi ringde Sara och så möttes vi på vägen. Hundarna fick då vara ensamma hemma, vilket jag tkt var asbra för Morf har aldrig tidigare varit ensam hos mamma och pappa :p så fick han va det i kanske 5-10 minuter! bra träning och det verkade ha gått bra :) 

Men ahh så vi såg Godzilla, bestämde oss för att äta när vi kom hem sen och åt istället vårt godis från pressbyrån, som var stenhårt :D hahah. Men filmen var bra och efter sen så såg vi skräckfilm hemma med syster också :) härlig och bra dag! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0