Helg igen

Hade 3 hundar med mig hem igår igen. Morf och Tilda och så Inna! Cicci skulle på kryssning med Sara och Lisa så jag ställde upp som hundvakt :) 
Gjorde ingenting under kvällen igår. Såg film bara. Sen hade jag världens huvudvärk så la mig tidigt. Släckte lampan kl 22.10. Hahah x) 

Idag har jag varit duktig! Jag började dagen med en halvtimmes promenad för hundarna! Eller okej, jag var ute en halvtimme men promenaden var nog kortare. Tanken var att Morf och Inna skulle få springa av sig på ängen vid nälsta medans Tilda skulle få söka godis i gräset. Dock så regnade det och gräset var så blött att jag efter 5 meter i det var dygnsur om fötterna x) tror inte Inna gillade vädret, för hon gav upp med leken efter kanske 5 minuter bara. Och Morf han tkt det var bättre att söka godis än leka ;D hahah. 

Kom in och åt frukost (onyttig sådan som bestod av jordgubbar doppade i smält choklad ;D Mums!) och så på film. Sedan har jag städat, dammsugit och skurat, samt lagt in alla kläder som mamma tvättat åt mig i garderoben. Diskade även och plockade undan lite. Duktig! :) 
Såg ännu en film innan jag mötte Alex för promenad med hundarna! :) Inna och Morf fick springa på fotbollsplanen, ngt som Tilda gärna ville vara med på. Istället fick hon godis! X) 
Vi var och handla massa onyttigt sen, samt tacos som var klar lagom till Sara och Cicci kom hit. Cicci och Inna åkte hem och nu äre filmkväll som gäller med Alex och Sara! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0