Eskilstuna update; MÅSTE ha mer koll

Dag två i Eskilstuna! Jag har haft 2 dubbellektioner idag. Första var vid 9.25 imorse, och efter den kändes det så himla bra! :D 

Åt lunch med Ronja och så hade jag nästa dubbellektion vid 13, vilka gick bra, men med en ton av "fyfan vad mkt det är att tänka på.." Så njae kändes inte lika bra efter dem, men samtidigt känns det som att det enda jag egentligen behöver träna mkt, mkt mer på är att ha koll. Att komma ihåg att kolla efter cyklister. Att komma ihåg att kolla in på vägarna åt höger för att se så det är fritt när högerregeln gäller. Osv. Jag MÅSTE ha mer koll. 
Annars känns det bra. Växla går bra, lite osäker ibland på vilken växel jag ska ha men det går framåt! Går bra att backa, fast måste ha mer koll även där! Dragläget går bra, körningen går bra och flyter oftast på väldigt bra! :) så ahh, imorrn ska jag göra allt i min makt för att försöka ha koll! Att verkligen tänka på det! 

Teorin går bra, men järnvägar och vägmärken vägrar sätta sig. Så mer pluggning på det alltså ;) finns 4 olika delar att träna på datorerna innan man får göra ett test som är likt det riktiga teoriprovet. Tror man ska ha 53(?) rätt man ska ha på teoriprovet sen, men på datorerna här ska man ha 63 för att bli godkänd i dem olika delarna. Igår klarade jag del 1, med 63/64 poäng, fast körde vidare på den idag och idag fick jag 67 poäng! Av 70! :D då gick jag vidare till nästa fas. Har bara kört den 2 gånger, så hoppas klara den imorrn ;) 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Va kul att det går bra Sandra! Jag och Skinnis håller tummar och tassar för dig :D

2014-05-14 @ 10:23:02
URL: http://www.ciicci.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0