Kolmården

* jag övningskörde sista biten till kolmården! Gick bra och tur för pappa (som kan köra lite snabbt ibland.. ;D) för var poliskontroll ;D hahah. Det roliga var också att det var typ tomt på parkeringen när vi kom.. Och efter mig så kom det hur många bilar som helst xD bara för att jag körde lagligt så blev det värsta kön bakom xD hahah! 
(bilden är tagen precis när vi gick från parkeringen, och när vi kom dit så var det i princip bara första raden längst fram som var full, plus att det fortfarande kom bilar ;P)

* första gången vi kom till kolmården och fick vänta på att dem skulle öppna :p 
 
* dem hade tagit bort våfflorna i bamses värld så inga våfflor blev det.
 
* vi såg björnungar bada, åt lunchbuffe med superbra utsikt, såg sälshowen samt delfinshowen och hade det allmänt bra! Elefantungen som vi såg förra året hade typ dubblat sin storlek, åhh fy satan vad söt han var! :) 


 
* vi åkte linbana också, safarit. Då det var ganska lång kö så tryckte dem in mellan 6-8 pers i varje vagn (säger man verkligen vagn? 0.o... Tappade ordet), och då vi bara var 4 så skulle vi egentligen åka med ngr andra. Vi var dock omringade av två familjer med barn, och jag kan ju säga att ingen av oss var speciellt förtjust i tanken på att åka med barnen.... Men så familjen innan oss fick frågan om dem kunde ta en vagn(?) utan guidning runt. Dem ville helst ha guidning, så jag var snabb och sa att vi kunde ta den utan ljud om vi fick åka själva ;D så vi fick en vagn(?) för oss själva! Maha ;P 
 
* vi gick in på tropicarium där en asstor alligator låg precis bredvid glaset! Så cool! Skulle kunnat sitta där hur länge som helst bara för att få se han röra på sig. Eller bara stirra på han ;P (eller hon).


* vi gick igenom ett ställe där dem har småapor lösa i rummet där man är, varav en av aporna hoppa upp på brurs ben!! Så jävla söt! Och han satt kvar i säkert 2 minuter xD sen ville han upp på hans arm också, men släppte då direkt x) så roligt! Minne för livet, och ja apan döpte brur till Kurt-Arne :D hahahah! ;D


Grymt bra dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0