Festlig helg

Det blev en helg i festandets tecken. En helg där sömn är överskattad ;) 

Lördagen började lugnt med filmtittande och så promenad i solen med syster och hunden :) tränade lite lydnad och det gick framåt :D vi börjar få till en grund i fritt följ iaf! 
Ensamhetstränade hunden och sen gick vi till Nadja med tanke om trevlig middag och ngt glas vin. Ja för dem andra då (Nadja, mamma, Tonie och Sara) eftersom jag dels inte dricker vin och det var planerat att jag skulle övningsköra på söndagsmorgonen med pappa. Pappa hade dock glömt det så vi skjöt upp det till idag istället. 
Brur joinade oss, och hade med sig tequila, så det blev en riktig festkväll med wii-spelande och drickspel. Tonie valde att spela dataspel efter ett tag och mamma gick hem efter ett tag. 


Slutade iaf med att jag och mina syskon plus Morf gick hem till föräldrarna för att hämta mer sprit, tog taxi till statoil och köpte godis samt groggvirke och så taxi hem till mig! Hade så jävla kul, och vi hann till och med lite seriöst snack. Brur och syster gick väl hemåt (fast brur åkte) strax efter 6, och kl 06.30 släckte jag lampan. Skrattade lite åt det faktum att jag ett dygn senare skulle gå upp kl 6 för att öppna dagis ;D hahah.




Söndagen var jag bakis. Inte så att jag mådde illa iaf! Käkade pizza med syster och så gick vi och handla för att efter gå hem till mamma och pappa. Slappade hela kvällen och vi såg äntligen klart på Lost! Syster hjälpte mig även färga håret :) så jaa, nu har jag ljusbrunt hår. Känns konstigt, men det är snyggt. Men kanske lite, lite tråkigt? ;D... Hahah! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0