En RÖD måndag

Lugn början på dagen. Vi gick upp till byn där Rose köpte en bh och tofsar. Gick till coop och köpte vispgrädde och sylt för att sedan gå förbi Tonie och låna våffeljärnet! Jao våfflor till lunch/sen frukost blev det :) gott! 

Vi glodde på The croods (groddarna på svenska?) medans vi åt och hann nästan se klart hela filmen innan vi återigen gick upp till byn för att plockas upp av Johan. 
En sväng till bromma blocks där vi gick in på Zoo (eller vad den nu heter) och hälsade på syster som började sin praktik där idag :) kul! Morf blev överlycklig av att se henne ;) vidare till citygross där Johan gick in för att handla mat, medan jag och Rose satt ute i solen med Moffe. 

Vidare till farsta för att käka på subway, och efter det åkte vi till Johans kolonilott! Eller vi åkte förbi Hemköp och statoil en kortis emellan där ;P haha. 
Väl på kolonilotten så tog jag och Rose en promenad med hunden, strax över en timmes promenad i hur fint väder som helst runt en sjö och i en grymt mysig skog! Så härligt :D




Efter promenaden var det slappande på kolonilotten en stund, och vi hade sån lyx att vi blev bjudna på grillmiddag av Johan :D kött och potatisgratäng! Mums!



Fick sen skjuts hem och jag har spenderat resten av kvällen åt att titta på Of mice and men. Rose och Johan gick på bio, ser på The amazing spiderman 2 ;D igen för Rose ;D hahah. Hon lär komma hem snart. Den bör väl ha slutat typ nyss? Gick samma tid idag som igår nämligen :p hahah. 

Men ahh, en väldigt bra sista dag av 4 dagars ledighet! Mycket bilträning för hunden, that's good :) Imorrn är det jobb som gäller, ska bli roligt att jobba igen :) ser dock ej fram emot att behöva gå upp strax efter kl 8.. Har ju gått upp 9-10 hela helgen ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0