SKUMT

Såg på film med mamma igår, den slutade 22 och då satte jag mig på t-banan för att åka hela vägen till Vårberg för att spendera resten av lördagen med brur! Vi hade en lugn och skön spelkväll, och under hela kvällen mådde jag hur bra som helst. Var så skönt att sudda bort allt skit och bara va. Perfekt lördag och vi somnade inte förrän kl 6 imorse! 

Idag har jag typ inte gjort ngnting. Hade en bra morgon där jag vaknade kl 11 av mig själv. Såg på film, åt pizza och så hann vi spela lite Magic också jag  och brur! Sen har jag i princip bara irriterat mig på folk och saker. Folk som vägrar lyssna när man klart säger att man inte orkar prata om saker. Folk som står i vägen. Bussar som inte går därifrån dem ska på grund av vägarbete. Bussar som inte ens kmr. Så jaa jag funderar lite på att bli inneboende hos mamma eller brur och gömma mig för världen. 

Men nej, istället ska jag försöka tänka positivt och försöka att inte uttala min frustration -eftersom det inte uppskattas-, utan istället hålla den inom mig för att sedan antagligen ha lite skrikterapi hemma eller så kmr ni som läser min blogg bli lidande. Hahah. Fast ni är väl vana? 

Men ja, försöker tagga till grillning ikväll men känner bara hur irritationen stiger. Bussen är inte alls 20 min sen. Men men. Positivt tänkande? Jaa det är iaf inte 20 minus och jag har iaf musik i öronen! Se där, jag kan ju tänka positivt. Hahaha jag dör lite på mig själv och detta inlägg. Ja det blev skumt. Kanske bäst att stoppa här? Men en slutsats; ska försöka tänka positivt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Man kan ju bo hos sin kusin nån vecka också om man vill komma bort ett tag :)<3

2013-10-27 @ 18:11:43
URL: http://jjennynaslundd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0