HOFORS och sen Upplands väsby

Sov hos föräldrarna igår. Mysigt ja!
Gick upp klockan 7 imorse, och en timme senare kom Jenny och hämtade mig och syster. Roadtrip till Hofors! :D Tog ganska precis 2 timmar så strax efter 10 var vi framme hos Louice! Vi hade tänkt äta ngt litet innan, men plötsligt så var vi bara framme, så vi struntade i det :P Blev först en mysstund med valparna, och jaaa jag dog lite<3! Satan var sööööta! Den mörka hanen som var kvar att välja mellan var minst av alla! och Louice är ännu osäker på om han verkligen kmr få blåa ögon eller ej.. tveksamt. Den röda (bruna) hanen -som också var kvar att välja mellan- var en av dem första som kom fram och jag kände ganska fort att han, ja han vill jag ha! Så fin färg, och teckning, och himla trevlig i sättet! Så ja, han är min! :D Sen så finns det en liten chans att han kanske, kanske får blåa ögon :D men jaa, vi får väl se. Valparna var ganska lika varandra, alla var liksom framme och skulle krypa över en och bitas lite i fingrarna och viftade på svansarna. Ingen av dem verkade heller reagera då Louice råkade slå i en korg i gallret som utgjorde valphagen. Bra! 
Blev en fikastund där det pratades en massa, innan vi återigen myste lite med valparna innan vi åkte hemåt. Då hade vår hunger stegrats en del, för även om vi fick goda bullar och kakor hos Louice så räckte det inte för att mätta magarna särskilt länge ;O Så hemvägen bestod av letande av matställe, typ donken. Men alltså.. ngt var nog fan emot oss, för vi hittade inget! Inte förrän vi var nästan framme hos Ronja i Upplands väsby ;D Vi valde att trots detta äta ngt litet på donken, och vi fick då även varsin gratis paj eftersom dem hade legat framme för länge för att säljas. Gott sa vi ;P hahah. 

Hos Ronja så provade vi lite kläder inför monday bar utgång och monday bar kryss! Spelade lite kort, tog oss en promenad till affären och åt tacos, som vanligt ;P hahah. Efter det åkte vi hemåt, och Jennys bil lät lite konstigt så trodde först att vi kanske inte skulle kunna åka hem med den.. men joo det gick! Hoppas den funkar som den ska nu iaf! 

så jaaa, lång dag, men jaa, en väldigt bra dag :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0