Dödens brant?!

På eftermiddagen idag kom vi ut med alla hundar igen :D ja förutom slö som fick va inne med Lars x) tror dem behövde det efter sin längre promenad på morgonen? ;p hahah.

Superkul när vi kmr ut allihopa, och jag, Tesso, Jennifer och Felicia (Jennyfer gick över till ringvägen efter förmiddags promenaden) klev ut på ett äventyr med typ världens brantaste backe!!! trodde jag skulle dö! Eller ja nästan iaf ;D asroligt var det, och hundarna var jätte duktiga! Vi tog även bild på dem allihopa :) är fortfarande imponerad över hur duktiga dem är att sitta och stanna! Eller ja, dem flesta iaf ;D vi har ngr som är lite dåliga på sitt.. Hahha x) 

Lugn stängning där Jennifer var full i färd att göra det mesta av städningen. Fick nästan skynda mig för att liksom hinna hjälpa till xD hahah. 
Sen kom Hannah dit också<3! Eftersom vi skulle äta på Forno och snacka massa skit :D vi fick dock vänta på dagis 25 minuter extra då Sally blev hämtad sent av mattens son. Seeeegt, men tur man hade bra sällskap iaf :D 

Supertrevlig kväll och superbra dag, (minus bitandet i fingrarna.. ;O ehehe) och nu är jag på väg hem där jag ska packa inför helgen och sen lägga mig i sängen och se på teen wolf! :) mhm I like! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0