Suck på vården..

Så igår på jobbet gjorde jag typ ingenting. Städade typ bara. Segt, men vad ska man göra när man har ont i foten. 

Ringde ju närvårdsmottagningen igår under lunchen, men dem sa att jag skulle ringa idag kl 8 istället eftersom dem släpper nya tider då. Så jaa ringde dem strax efter 8, gick 3 signaler sen avbröts det. Fortsatte ringa dem, men efter 35 min gav jag upp, svor över dem och åkte till jobbet! 

Ska ringa rosenlund vid lunch tror jag, eller så tar jag det bara lite lugnt veckan ut så kanske det blir bättre. Tror det är en inflammation, eftersom foten blir bättre när jag smörjer in den med voltaren. Den är dessutom lite bättre idag, efter att ha vilat igår antar jag. Så blir en eller två promenader idag, så får vi se hur det känns sen. Dumt kanske, men jaaa sån är jag x) hahah. 

Morf är iaf med till dagis idag! Vi åkte t-bana imorse, och han pep lite när vi väntade på den. Men sen var han tyst och jätteduktig hela vägen till jobbet :) nu på jobbet fick han träffa Tillie, en gammal cocker spaniel, och nu när dem andra är ute så får han vila i sin "komposthörna". Han fick lite smör när jag satte ner honom, och sen pep han lite, men nu ligger han i korgen och sover :) duktiga killen! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0