Uppsala och så lite Vaxholm

Jag och Ronja åkte till uppsala i måndags efter jobbet. Hade en grym kväll med härligt knäppa människor och mer alkohol än vi egentligen hade tänkt oss ;D.. Lång kväll där man var social och pratade med massa nytt folk, och jag fick stå ut med att lyssna på hårdrock i typ 24 timmars tid xD.. hahah. 
Upp tidigt på igår, tisdag, för att äta frukost och sen blev det promenad till parken, ekonomikumparken? där det kryllade av folk xD.. jag och Ronja var inte på vårt socialaste humör, så vi satt mest och degade ngn timme innan vi övergav hårdrockarna för att leta efter Jessica. Lättare sagt än gjort så vi gav upp på det och gick och åt lunch på en pizzeria istället :P Där en pizza + 33 cl läsk kostade 100 kr!!!? 0.o.. vadå dyrt liksom.. ehhe.

Det regnade lite och i vårt osociala och trötta tillstånd (hade väl sovit kanske 3-4 timmar eller ngt sånt ;P) bestämde vi oss för att ge upp angående uppsala, och satte oss därför på tåget hem. Ronja klev av vid upplands väsby och jag fortsatte till sollentuna där jag hoppade på bussen mot vällingby. Sov i princip hela vägen från sollentuna till spånga, alltså ca 40 minuter.. där jag sedan väcktes av ett sms från Jenny som undrade om jag ville med hem till Elin för lite tjejkväll med tacos, vin och lite kläder till hands då Elin rensat sin garderob. Var lite trött men efter min powernap på bussen hängde jag på så hade en grymt trevlig kväll ute i (eller blir det på?) Vaxholm. (stavas det btw med W eller V? 0.o) Elin hade btw ngn supergod likör? som jag ska köpa sen när jag åker kryssning! :)
Väl hemma, strax efter 12 så slocknade jag ganska fort ;D
Nu ska jag bara klä på mig och så ska jag ta cykeln till Vinsta hundcenter för att lämna nyckeln till dem. Sedan hem och så lär jag fortsätta dagen i lugnets tecken. Imorrn börjar jag på nya jobbet! :D Ska bli så roligt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0