SmartASS!

Fan smart man är.. halvvägs till dagiset insåg jag att vafan det är ju en röd dag idag! Fastän jag är helt medveten om att det är 1a maj och att det alltid är en röd dag, så hade jag lyckats glömma bort det xD Som tur var kom jag ihåg att en som jobbar där bor i närheten, så jag var lite fräck och ringde henne ;D Hennes pojkvän mötte mig då utanför hunddagiset och så fick han nycklarna. Skönt att det kunde lösas x) Blev lite trött på mig själv där ett tag xD 

Var hur som helst skönt att cykla lite, men shit vad trött jag blir i benen efter. Tror bestämt man ska cykla mer! Funderar nästan på att ta mig en cykeltur i eftermiddag/ikväll till sundbyberg. Ska va katt- och fiskvakt till Jenny och Anton tills på lördag :) Dock vet jag inte om jag skulle överleva att cykla så långt eftersom jag typ var död bara efter att ha cyklat fram och tillbaka till vinsta.. xD hahah. Kanske lika bra köra kommunalt och sen arbeta sig uppåt med kondisen lite i taget. Hellre än att typ chocka kroppen ;D jao blir nog så. 

Nu ska jag se lite på förhäxad, är inne på säsong 7 av 8, så snart är det dags att bestämma sig för vad man ska se efter x) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0