pretty little dogs

Idag var en lite mer hektiskare dag. Känns som jag inte suttit ner ens en timme ;D Men, men. Trivs grymt bra och står nu inför att lära mig teckenspråk. Linda är ju döv, så det är ett måste! Ser faktiskt fram emot att lära mig, så man kan prata med henne utan att liksom se ut som en idiot xD Jag är så himla dålig på teckenspråk än så länge, men förhoppningsvis kan jag hinna lära mig iaf lite nu i helgen!

Hur som helst, idag vart det mer promenerande än igår, jag och Tesso tog en promenad till vattnet där hundarna fick bada lite om dem ville. Var bara ngr som doppade tassarna dock, men vi passade även på att ta lite kort :)
På eftermiddagen hade jag även en supermysig promenad tillsammans med Linda! Vi tog en väldigt härlig väg som jag nog gillar mest av alla jag gått än så länge :P Ska bara lära mig hitta också ;)
Idag fixade vi med filtar, för ibland så får alla ägare hem en filt för att tvätta. Smart system så man slipper tvätta 50 filtar typ varje månad xD Det tog dock en hel del tid, och var väl den största orsaken till att vi hade fullt upp hela dagen. Ganska skönt ändå, eftersom man aldrig hann bli trött och typ somna ;D 

Ahh och så kom syster min förbi också till dagiset :) Hon klaga över att det bara var småhundar ;D hahha, nejdå, men hon föredrar ju större hundar. Vafan hon vill ju ha en varghund xD haha.
Vi var lata och köpte pizza med oss hem, och väl hemma hann jag få damp inte en eller två gånger.., utan FLERA gånger på Jenny och Antons elektronik. Dem har ju kopplat ihop allt, och skiten vägrade fungera! Hann svära ett X antal gånger, men efter mkt om och men lyckades vi iaf få till det. 
Så blir en lugn filmkväll och imorrn är det öppet hus på hundstallet och sedan ska jag till Debaser i slussen med personal och några hundägare från hunddagiset! Ska bli riktigt nice! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0