Klämdagen

Vi grillade och hade trevligt igår jag, Rose, Johan och Ronja! Sov över där sen också :) lite spontant sådär ;P 

Typ hälften av hundarna var borta från dagis idag, och då andra dagiset typ bara hade 3 stycken så slog vi ihop oss och gjorde sällskap på en promenad. 
Tesso hade hämtat en omplaceringshund igår som hon ska ha på prov en vecka, så himla fin! Blandras staffe och amstaff. Blå! Hoppas det går bra med han :)

Sedan fick iaf jag och Nadia som jag jobbade med idag vara själva, så idag har jag promenerat själv på söder ;D (eftersom en alltid måste va inne om det är hundar i lokalen :P) Är iaf ganska lätt att hitta deras vägar, och jag tog en runda med Pelle också och hittade en väg jag ska dra med mig dem andra på sen :)

Vid halv 2 kom Tesso och Jennyfer till oss och lämnade sista hunden som var kvar för dem. Sen gick dem hem, lyx! ;D Men vi hade en bra eftermiddag iaf, lite pip från vissa hundar.. och lite missförstånd då jag fick typ powerwalka upp till nya lokalen klockan 5 i 6 eftersom en av hundägarna kom med en soffa till dagiset! Grymt snällt av dem :) och well, förutom att mina ben typ dog så gick det ingen direkt nöd på mig x)

Hemma typ 30-35 minuter senare än vad jag skulle vara, men jaja. Skulle göra middag men kände mig inte alls sugen på ngt,så har käkat lite yoghurt. Ikväll blire en lugn kväll med filmtittande :) 
btw så har min mobil varit död hela dagen. Skönt på ett sätt, men samtidigt oerhört jobbigt ;P Så inga bilder från dagen, så blir en på mig med min fina lilla tofs som jag har i huvudet just nu x) hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0