Midsommarhelgen

Torsdag: En lugn början på helgen med några cider och någon drink tillsammans med Malin och Pelle!

Fredag: Jag och Malin var i stallet en sväng på förmiddagen, sen så var det midsommarfirande! Grillning, kubbspelande, drickspel och jao en hel del snack! :) En grym midsommarafton med fint folk!
Lördag: En riktig spontandag! Skulle hem och äta pizza framför film, men bjöds istället hem till Jenny och åt pizza där! Sedan bad tillsammans med Jenny och Alex, och sen så blev det mjukisfest hemma hos Jenny med Alex, Sara och brur! :D Singstar, fia med hutt, promenad med Pontus som Alex var hundvakt till och så ölspel. 
Söndag: Bio med Jenny och Rose, Dumma mej 2! Söt film! Sen blev det pizza igen för mig och Jenny hemma hos mig, och lite filmtittande. Nu kom Ronja nyss och snart är det dags för träning! (jag skrev inte alls detta inlägg för typ, en och en halv timme sen ;D hahah.. bestämde mig för att lägga in bildernai efterhand. Så jao nu har vi tränat, och alla lyckades skada sig lite ;O dock är jag stolt över mig själv! Orkade springa hela "skogspartiet" på vår runda som vi tagit ngn gång innan. Sista biten var bara av ren vilja dock ;D hahah)

Summan av hela helgen är GRYM! 10 av 10, Minst! och så kanske lite för mkt dricka på det ;) hhahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0