weekend

FREDAG
Hem till mamma och pappa för att fira brur min! Blev god mat och tårta! och så kortspel på det! :) Mysig kväll!

LÖRDAG
Hade hela dagen på mig att inte göra ngnting förutom att fixa mig inför kvällen då jag skulle ut med brur och hans kompisar. Tog det alltså lugnt hela dagen, cyklade förbi mamma en sväng och åt lunch plus tårta och kladdkaka. Såg på one tree hill och tkt att jag hade all tid i världen. Men som vanligt så fick jag ju stressa i slutet, eftersom jag tänkte fel med tiden samt inte var nöjd med mitt klädval jag lagt fram ett X antal timmar tidigare. Hahah. 

Fick under dagen veta att tiken jag vill ha valp efter löper, och att hon ska paras om bara ngr dagar! :D åhh vad jag hoppas det går bra och att det blir valpar!! En liten julklapp till mig själv? ;) hahah. 

På vägen in till stan sen så fik jag reda på en oerhört tråkig sak. Exakt vad får man antagligen veta personligt från mig, eller så lär jag skriva det här i bloggen inom en troligtvis snar framtid. 

Åt på en lite udda resturang, typ fondue resturang :P Man fick koka allt man åt själv i en gryta. Gott kött, men nackdelen var ju att typ allt var konstiga saker såsom bambu, zukini, svamp m.m. Inte riktigt min grej, och det kändes lite tråkigt att jag inte gillade ngt annat än köttet :/ Provade faktiskt typ allt! Även svampen som jag redan visste innan att jag typ inte skulle gilla xD hahaha. Kan iaf tänka mig gå dit igen, men då kanske beställa ngt mer kött. yes.
Sen utgång dåra, och brur och hans kompisar brukar alltid boka bord på ngt ställe så man bara kan gå dit, men igår hade dem inte gjort det, så det blev lite mer likt dem utgångar jag annars brukar ha med mina kompisar ;D = lite mer oplanerat ;D hahah. 
Men jag hade roligt ändå! Brur sa att det får bli en "normal" utgång snart ngn gång.. hoppas bara han bjuder med mig då också x) hahah. 

Ingen annan än jag var taggad för efterfest, trodde ett tag jag skulle lyckas med det, men nee :P så åkte hem, var hemma ca 4 och då var jag hungrig. Fick vänta på ugnen i typ en halvtimme.. den är oerhört snabb..! hahah. Så släckte väl och slocknade vid typ 5 ;P
SÖNDAG
LUGN dag. Var lat och körde på onlinepizza till lunch. DYRT när man är själv. Hahah. Har sedan sett på film samt one tree hill, innan jag vid typ 5 åkte hem till mamma och pappa för att äta middag tillsammans med mamma och syster :) Blev självklart tårta och kladdkaka till efterrätt ;D
Blev kvar där och glodde på tv och sen film, med chips och cola, och senare även glass med jordgubbar. Fy satan vad jag ätit denna helg. Hahha. Får försöka börja om med nyttigare stil imorrn.. ehh not. Har pizza och cola till lunch! HAHHA. 

Men ahh, får se när jag lyckas släcka och somna idag då. Är asvarmt och jag är inte direkt trött heller. Men öppnar imorrn.. hahah. Kmr va sååå trött ;) maha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0