Torsdag

Bra dag på jobbet igen! Är himla skönt under semestertider! Jobbade på ringvägen idag, vi hade 4 hundar 0.o fast sen hade jag "mina" två också, så 6 hundar dåra ;) vilket fortfarande är grymt lite! ;D haha.
Jobbade med Nadia idag, vi gick och badade med hundarna och sen en liten picknick med jordgubbar och vattenmelon :) hur mysigt som helst!

Sen fortsatte dagen i mysighetens tecken med lunch utomhus då jag och Tussan mötte Linda med sin nya hund Sauron :) hundarna fick springa lite i rastgården och vi pratade (tecknade ;p). Vi kmr inte ses på 5 veckor! :O för imorrn jobbar vi inte tsm, sen är dagiset stängt 2 veckor. Efter det är jag ledig en vecka och sen är Linda ledig 2 veckor så jaa x)

Lugn stängning då en av våra 4 hundar gick hem kl 2, och sen två till innan kl 4! Och sista hunden gick 16.30! Så slutade 1,5 timme tidigare och hade dessutom sällskap hela tiden av Nadia, hennes kille och så kom Hannah också :) plus att Ida med sin kille var där en sväng också. Trevligt, trevligt!

Hem, båda hundarna skötte sig bra :) blev dock irriterad på en man som sträckte fram handen från ingenstans och klappade Tussan 0.o tur Tussan är så snäll och orädd!
Ahh och så i parken hemma så kom den där schäfern som alltid går lös i parken fram till oss. Gick bra, men blir så irriterad på att dem inte har ngn koll på den där hunden ;O tur det är en snäll schäfer iaf! Men jobbigt den dagen då jag själv inte har en hund som är så "snäll". Jao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0