Se det positiva

I måndags började en ny hund på dagis, och han piper konstant. Höll på att bli galen igår. Köpte öronproppar efter jobbet igår, får se om jag behöver använda dem idag. Blev iaf inte galen under morgonen idag, kanske var så inställd på att han skulle pipa att det liksom inte blev lika hemskt? Haha. Förvisso kom han typ 9.35, och gick ut på promenad vid 10. Men jag tkr ändå att han var lite bättre idag. Han gick iaf och la sig självmant idag, så då ska bara pipet bort också! X)

Idag blir en rolig dag! Ska luncha med Bella :D och efter jobbet så ska jag på bio med Alex! Ska se The lone ranger, med Johnny Depp :D i like.
Sen är det bara torsdag och fredag kvar, sen är ännu en vecka slut ;D imorrn kanske jag och Linda ska bada med hundarna också! Så badkläder med :) och så fyller brur min år! Så på fredag ska vi fira han hos mamma och pappa! Mysigt!

Ja och på lördag ska vi ut och fira han! :D eller alltså jag ska med han ut med hans kompisar :) har bara hänt en gång innan, för ett år sen ;) så jävla glad atg bli medbjuden :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0