Rubrik.

Godmorgon! Idag är första dagen på semestern, skönt! :) 3 veckors ledighet varav dem 2 första veckorna blir i hundlivets tecken ;) Nova och Tussan ska hem på måndag samt tisdag, och ikväll ska jag även ha Nikki då syster ska till grönan :) och imorrn kmr boxern Stella också!
Idag ska vi bada med hundarna, jag, syster och kanske Nadja :D sen är det middag hemma hos mamma<3

Igår, fredag, hade jag en lugn dag på jobbet. Öppnade på dagis och första hunden kom inte förrän kl 8.05 så spenderade min första halvtimme med att halvsova ;p totalt hade vi 15 hundar igår så var ju ingenting :) på andra lokalen hade dem 2! XD hahah. Fast sen 3 personalhundar också ;)
Blev en långpromenad på förmiddagen och en kortare på eftermiddagen. Städa på eftermiddagen och så fick jag så himla ont i nacken så snälla Hannah masserade mig lite! Gjorde ganska ont, men kändes mkt bättre efter :)

Hade ju lämnat Tussan hemma igår, för syster var snäll och hade henne så var ganska skönt att bara ha en hund på t-banan! Mötte syster, Ronja med Tussan och Nikki vid affären sen och handlade lite mat. Tanken var att Sara skulle hjälpa Ronja dreade sitt hår, men det blev ändrat så nu ska dem göra det nästa helg istället :) istället slappade vi bara och såg på film. Ronja skulle ut sen så vi gick alla tsm upp till v-by där vi träffade våra (mina och saras) två mostrar<3 lite sådär lagom onyktra och så pratglada xD blev lite prat där innan jag och syster lämnade dem för att gå en långpromenad med hundarna! Hade satt på sportstrackern men fick av en dum anledning för mig att stänga av den när vi var hos mamma x) hahah.
Gick förbi hos mamma och pappa för att Sara skulle hämta kläder, och båda hade glömt att mamma jobbade så blev skitchockade när överlåset var låst 0.o tittade på varann och typ "var är mamma?" innan vi insåg att självklart är hon på jobbet ;) hahah. Väl hemma igen var vi trötta och gick ganska snabbt och la oss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0