Spontan dag!!

Dagen började segt där jag låg i sängen och glodde på förhäxad.
Sen fick jag ett samtal från ett hunddagis jag ansökt jobb till, och bokade in en arbetsintervju till kvällen ;O Åkte hem till Jenny för att träna zumba med henne och Ronja, vilket var lika roligt som vanligt!
Var först inställd på att få stressa därifrån för att hinna till intervjun. Men snälla Jenny erbjöd sig att köra så vi tränade och åkte sen allihopa med bilen till täby för att släppa av Anton, och sedan släppa av mig vid häggvik för intervjun!
Den gick väl sådär, så vi får väl se. Tydligen hade dem typ fått över 100 mail sedan dem lagt ut att dem sökte en anställd på arbetsförmedlingen ;D
Jenny och Ronja åkte iväg lite för sig själva, hem till Ronja för att hämta saker till henne, och jag som blev klar innan dem kmt tillbaka började gå mot Häggvik station. Frågade om vägen men lyckades gå helt fel så hamnade typ i Norrviken, vilket Ronja då tkt var oerhört sjukt ;D Så jaa fick både träning och promenad idag! ;)

Sen var vi så hungriga, klockan var typ halv 8, så då valde vi att käka på donken. Lättaste alternativet jao ;P Blev en tur hem till Timmy i täby där vi såg på film och Ronja stannade kvar där när jag och Jenny åkte för att plocka upp Anton och Krippe. Släppte av Krippe vid Danderyd och sen var Anton så snäll och orkade skjutsa mig heeeeela vägen hem till vällingby! :D
Lyckades ploppa in på en spontan timmes spelande av Tekken med Nadja och Tonie, och klev sedan hem för att lägga mig i sängen min.
Blev mkt senare än jag trott idag, men satan vilken bra dag det varit! :) I like!

Nu ska jag sova så att jag kmr upp imorrn. Ska följa med Anneli till jobbet imorrn, så måste gå upp senast halv 7 och ta mig ut till Gustavsberg typ. Tror det kmr bli väldigt roligt, och har tur att jag får låna kortet av moster så jag slipper betala en massa sms biljetter ;P maha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0