Sociala Helger

Gillar inte direkt den header jag har nu. Men har varit social så har inte hunnit fixa en ny. Får se om jag kanske kan fixa en ikväll. 
I fredags sov jag hos mamma och pappa. Passade Eddie från hunddagiset -det "gamla" dagiset- vilket gick väldigt bra. Jag och syster tog en långpromenad hemifrån mig till Alex, vilket tar ca 2 timmar. Vi stannade dock till vid rastgården vid åkeshov där Eddie fick leka lite med en äldre blandras hane :) Var totalt nästan ute 3 timmar. 
Sen var det spelkväll tillsammans med Alex, Jenny och Anton. Supermysigt :) Ahh samt att vi hade tänkt se en skräckis, men filmen vi såg var inte direkt läskig.. ;D hahha fail. 

Söndagen var ganska lugn, jag åkte hemifrån Alex vid typ 1 då han skulle åka och träffa sin faster. Sen låg jag i soffan och glodde på förhäxad tills dess att jag mötte upp Ronja i v-by ca halv 7. Hade ju fått pengar för att passa lilla Eddie så kunde inhandla lite mat! Skönt! 
Vi var duktiga och tog oss en ganska så rask promenad på 45 minuter, och tog det sedan lugnt under resten av kvällen. Såg Pirates of the Caribbean 1, samt såg typ halva tvåan innan vi la oss. Trötta var vi jao ;D

Idag har vi kikat klart på tvåan, samt ser på trean just nu. Vi ska dock snart göra oss iordning eftersom vi ska in till stan en sväng. 
Kmr nog ett inlägg senare idag/ikväll. Slänger väl in ngn bild på Eddie då också :P 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0