MÅNDAG

Malin och jag tog det bara lugnt med filmtittande :) Syster var med under lördagen också. Vi såg bland annat Taken 2, riktigt bra om ni frågar mig :D Dock hade vi en mysig beagle som lyckades ställa sig i vägen ibland xD hahha.

Frallan som vi träffade var supersöt! Ska höra av mig till dem efter jag provjobbat på hunddagiset nu i veckan. Men blir väl troligtvis så att jag kmr hem till dem och tar ut honom en timme mitt på dagen ngr dagar i veckan.

Ronja och jag käkade tacos, oj vilken ovanlighet ;D hahah. Gott vare iaf, och well efter maten insåg vi att vi inte orkade träna. Istället ska vi träna idag. Blir nog bra ;)
Sedan blir det en kort sväng uppe i v-by tsm innan Ronja åker till jobbet. Då ska jag väl hem och städa, dammsuga och torka golv i guess. Sen vettefan ;P Försöka få tag i en staffekennel ska jag göra också. Mailade en uppfödare som jag fick rekommenadationer om ska va bra. Men hon ville att jag skulle ringa och prata lite innan vi bestämmer möte :P försökte tre gånger igår tror jag, och well fick inte tag på henne ;O så hoppas på bättre lycka idag :) maha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0