Allt möjligt i Ett inlägg

Hatar arbetsförmedlingen. Bara massa onödigt tjafs. Som om man ens får hjälp från dem. Lika onödigt varje gång :P

Igår var jag med Anneli på hennes jobb hela dagen. Var väldigt mysigt, och vi hade det trevligt med hundpromenader och massa snack :) Blev ju självklart kär i dem söta små staffarna som vi gick ut med! Två söta tikar som återigen övertygade mig om att det är en staffe jag SKA ha! ;) hahha. Jag agerade fotograf så kanske slänger in lite bilder sen.

Var så jävla trött på kvällen, så köpte med mig pizza och spenderade kvällen åt att glo på förhäxad. Snart klar med första säsongen.

Idag var Nadja så snäll och bjöd på lunch i v-by. Käkade mina vårrullar och friterade kycklingar! Så sjukt gott! Hon käkade gyros. Blev även en sväng förbi ÖB innan vi gick hem till mamma. Hon var dock inte hemma så vi spenderade lite tid åt att fixa papper från a-kassan samt irriteras över arbetsförmedlingen. Men, men.. det blir nog bra till slut. Hoppas jag.
Mamma var iaf nere på en Secon hand butik strax utanför, så jag och Nadja gick ner för att kika lite i den. Hittade inte direkt ngt så vi var bara där en kort stund.

Btw så är en av mina favorittröjor borta :( det är förvisso en helsvart t-shirt så är inte direkt ngt jättespeciellt med den. Men den har lite större uringning än vanliga t-shirts och är dessutom jätteskön. Så ja, en favorit. Hoppas jag hittar den.

Ahh och så ska jag på Hockey med pappa och brur idag. Spännande. vettefan om det är ngt för mig, men ska bli roligt iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0