Lång helg

Längtar redan till nästa hundmässa! Speciellt då det kmr va lättare att köpa saker till Morfen! Blev iaf ett halsband från mässan! Ett halsband som han kmr ha vuxit ur om kanske en månad ;D jaja. Fint äre iaf! Kanske fixar bild imorrn :) 


Har sett ikapp revenge, så nu är jag redo att ha seriekväll med Jenny och Elin imorrn! Har dessutom sett ikapp på julkalendern, så ser fram emot att se det med Tesso på lunchen varje dag :) mys! 

Skulle ha träffat Helen med Vega idag, men hon hade glömt bort det så istället så tränade vi lite sitt och stanna, samt inkallning! Ska försöka ta med klickern till jobbet i veckan och köra lite med han under hans små kisspauser ute :) 


Han gillar fortfarande inte att åka bil :( och jag kan inte låta bli att känna en viss ångest inför det. Eftersom Rebelle var rädd för bilar. Men ahh, planen är att träna med klicker på parkeringen, runt bilarna, samt även klicka när han rör vår bil och sedan även hoppar in i den. Det plus att försöka åka lite mer bil, samt att behålla lugnet och inte låtsas om hans oro hoppas jag ska hjälpa! Om ngn har ngn annan tanke angående det så tar jag gärna emot tips! 

En bra sak idag var iaf när Morfen var lös.. Han hade jättebra fokus på mig så när vi mötte en farbror så bestämde jag mig för att testa han lite. Så kopplade honom inte men klev undan lite åt sidan bara. Inga problem alls, Morf hade full fokus på mig.. tills farbrorn självklart ska börja prata med mig ;D.. Då tkt ju Morf att "ja men han pratar ju med oss..! :D".. MEN! Jag sa nej och han lyssnade! :D på typ 1,5 meters avstånd stod farbrorn så Morf vände i mitten av det avståndet och kom till mig! Klickade, gav godis och sa sen varsågod och pekade lite åt farbrorns håll som Morf då gick fram och hälsade på :) duktiga lilla valpen! Sen kom farbrorns lilla hund eftersläntrande -jag fattade först inte att det var hans-, men kände att en hund som störning är för mkt så då höll jag i han i halsbandet tills dem gått vidare ;P man ska inte kräva för mkt ;) haha.

Nu är kl 00.12, och det är definitivt dags att sova. Öppnar dagis imorrn, men ska åka tillsammans med Cicci imorrn så ska gå upp kl 5. Usch vad tidigt. 5 timmars sömn, oh dem kmr springa förbi. Hahah x) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0