Gröna Lund 130 år

Igår hade jag en riktigt lång dag. Jag öppnade dagis, så började jobba 7.30. Fick iaf skjuts till jobbet av pappa :) jobbade till 18, alltså heldag, vilket alltid är lite slitsamt ;) tog mig dock ngr små vilostunder under dagen tsm med Hannah, så var ändå inte så trött.

Efter jobbet åkte jag till resturangen där jag i ca 40 min fick vänta på pappa innan han arbetat klart. Då käkade vi grillbuffé och hade det allmänt bra! Vid halv 9- 9 tiden åkte vi båt till Gröna Lund där vi såg på fyrverkeriet som skjöts för att fira Gröna Lund 130 år! Jävlar vad det smällde! Och vi hade grymt bra plats där vi satt i båten. Första parkett typ! Oerhört häftigt fyrverkeri!! men kunde inte låta bli att tänka på alla skotträdda hundar och djur :/ ska göra allt jag kan för att min hund inte ska bli skotträdd!

Efter fyrvekerierna var vi tvungna att åka en lång omväg eftersom dem stängt slussningen vid slussen. Så istället fick vi åka till typ hammarby sjöstad och slussa in där. Tog typ en timme tillbaka till resturangen? Inte så jätte kallt, men hade ont i ryggen och rumpan, samt var kissnödig större delen av den timmen ;O gick bra iaf, och väl framme så slappa vi lite på resturangen innan jag och pappa fick skjuts hem! Var hemma kanske vid halv 2- 2? Och var så himla trött så borstade tänderna och la mig sen. Somnade typ direkt! ;) hahah.

Men ahh, oerhört bra dag var det!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hade de superbra :) astur me vädret oxå eftersom vi nästan räknade me regn :)

2013-08-25 @ 08:47:39
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0